lazaridis1Με την επικράτηση των φαβορί σε κάθε κατηγορία ολοκληρώθηκε η Ανάβαση Βλάστης, 3ος γύρος του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδας,παρουσία αρκετών θεατών.Ο καιρός έκανε το χατήρι σε οδηγούς και θεατές, αφού η συννεφιά και ο ήλιος που έκανε την εμφάνιση του κατά διαστήματακράτησαν το οδόστρωμα στεγνό.

anagnostakisag

Η πιο ανταγωνιστική κατηγορία του αγώνα, όπως φάνηκε και από τις δοκιμές, ήταν αυτή των 1600 κυβικών των Ν-Α-Ε. Τρεις οδηγοι, ο Κώστας Αναγνωστάκης (Suzuki Swift), ο Γρηγόρης Κορίνθιος (Peugeot 106) και ο Παναγιώτης Γιουβανίδης (Citroen AX) σημείωσαν χρόνο στο ίδιο δέκατο του δευτερολέπτου στο πρώτο ανέβασμα!!! Και οι τρεις κατέβασαν εντυπωσιακά τους χρόνους τους στο δεύτερο πέρασμα, με τον έμπειρο Αναγνωστάκη να παίρνει τη νίκη, με δεύτερο τον Κορίνθιο και τρίτο τον Γιουβανίδη. Τέταρτος στην κατηγορία τερμάτισε ο Κώστας Παναγόπουλος (Peugeot 106) στην πρώτη του εμφάνιση στο θεσμό.

batsaras333

Ο Δημήτρης Μπατσάρας (Mitsubishi Lancer Evo VIII) δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει στα 2000+ των Ν-Α-Ε επί των Δημήτρη Κακαράντζα (BMW M3) και Παναγιώτη Παύλου (Lancia Delta Integrale) που τον ακολούθησαν, ενώ εύκολο ήταν το έργο και του Γιώργου Μπαλντούνη (Ford Escort RS) στα 2000 που κέρδισε τον Βίκτωρα Σαρρή (Citroen Saxo VTS). Ο Σαρρής που δεν οδήγησε όπως θα ήθελε το σαββατοκύριακο, πήρε πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του κυπέλλου. Στα μικρά της Ν-Α-Ε που δεν προσμέτρησαν, ταχύτερος ήταν ο Αλέξης Μάστορας (Peugeot 106).

baldounis33

Στην κατηγορία saloon που δεν είχε μεγάλο ανταγωνισμό, ο Κώστας Λαζαρίδης με το θηριώδες Mitsubishi Lancer Evo VIII ήταν ο ταχύτερος ακόμα μια φορά στα turbo, εμπρός από τον Σγουρή Μπαλάση (Toyota Corolla Turbo), ενώ στα ατμοσφαιρικά ο θεαματικότερος οδηγός του αγώνα Μπάμπης Χρυσανθόπουλος (BMW E36) ήταν και αποτελεσματικός ολοκληρώνοντας εμπρός από τους Θανάση Αποστολίδη (Citroen AX) και Αχιλλέα Μποχώρη (Audi S4).

chrisanthopoulos222

Η συνέχεια του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος τον Οκτώβρη στους Τοξότες Ξάνθης!

Τελικά αποτελέσματα:

http://www.moto-live.info/admin/HTML2/FOC.pdf

Από Harris