Στην όμορφη Ζάκυνθο χτυπάει η καρδιά του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος το διήμερο 6 και 7 Μαϊου, καθώς στο νησί του  Ιονίου θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος γύρος του θεσμού, η 4η Ανάβαση Ζακύνθου. Ο αγώνας συγκέντρωσε 24 συμμετοχές, με τη μερίδα του λέοντος να καταλαμβάνουν οι τοπικοί οδηγοί.

Ικανός για μεγάλα πράγματα εμφανίζεται ο Αργύρης Τσούλος που θα οδηγήσει με στόχο τον απόλυτο χρόνο ημέρας με το Mitsubishi Lancer Evo IX, με το οποίο είχε επικρατήσει στην κατηγορία του στην περσινή πρωταθληματική Πιτίτσα, ενώ ο Μίλτος Αγγλόπουλος θα έχει στα χέρια του το Mitsubishi Lancer Evo VI και συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί. Κυνήγησε τον τίτλο πέρυσι στο θεσμό ο τοπικός Ρένος Παπαδάτος (Peugeot 106 S16) και ευελπιστεί να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος, ενώ με Ford Escort MKII θα αγωνιστεί ο Πατρινός Βασίλης Ντέρμας που έχει αποδείξει την ταχύτητά του. Από εκεί και πέρα, στον αγώνα δίνουν το παρών και αυτοκίνητα drift που θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους φίλους του σπορ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη μήκους 2.7 χιλιομέτρων διαδρομή στο τμήμα της Ε.Ο. Κατασταρίου-Βολιμών. Το Σάββατο οι χρονομετρημένες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 11.30, ενώ την Κυριακή ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 10.00. Ελπίζουμε η διοργανώτρια λέσχη να έχει μεριμνήσει για ζωντανά αποτελέσματα από το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος. Καλή επιτυχία σε όλους!

Συμμετοχές

Από Apostolis