pavlidis (1 of 1)

Το περιφερειακό Κύπελλο Βορείου Ελλάδος συνεχίζεται το σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου με το 17ο Ράλλυ Σπριντ Σερρών. Ο αγώνας που διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σερρών αποτελεί τον 3ος γύρο του θεσμού και θα λάβει χώρα την Κυριακή στην ειδική διαδρομή Ξηρότοπος, μήκους 10,4 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί 3 φορές. Το πρώτο αγωνιστικό θα μπει στη διαδρομή στις 11:03, με το δεύτερο και τρίτο πέρασμα να πραγματοποιείται στις 12:15 και 13:27, αντίστοιχα. Θα έχει προηγηθεί πανηγυρική εκκίνηση το Σάββατο στις 8 το βράδυ στην πλατεία Κρονίου όπου οι φίλοι των αγώνων θα έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και να γνωρίσουν τα πληρώματα που συμμετέχουν, ενώ το κέντρο του αγώνα, η ανασυγκρότηση, ο χώρος επισκευών και ο τερματισμός θα βρίσκονται στο 14ο χιλιόμετρο Σερρών- Χρυσοπηγής.

batsaras2 (1 of 1)

18 πληρώματα δήλωσαν συμμετοχή, με αρκετά από αυτά να εμπλέκονται θεωρητικά στο κόλπο της νίκης, καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Ο νικητής των δύο πρώτων αναμετρήσεων του Κυπέλλου Νίκος Παυλίδης θα οδηγήσει την Citroen DS3 R3Τ έχοντας πλάι του για πρώτη φορά τον Γιώργο Αγγουρά, με στόχο τους 25 βαθμούς της νίκης που θα τον φέρουν σε θέση ισχύος στο θεσμό. Οι Γιάννης Βαλαβάνης- Σώτος Καπάρας (Honda Civic Type R) θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ατυχία τους στη Βέροια και να διεκδικήσουν το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ενώ οι Δημήτρης Μπατσάρας- Ιωάννα Γεωργάκα που γλυκάθηκαν από τις ανταγωνιστικές τους επιδόσεις στο Ράλλυ Φίλιππος, θέλουν να ξαναδοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με το Mitsubishi Lancer Evo VIII απέναντι στα δικίνητα «ξυράφια». Δικίνητο όπλο θα οδηγεί και ο Φώτης Μπρόζος στην επανεμφάνιση του στα ράλλυ μετά από αρκετά χρόνια με συνοδηγό πάντα τον Τάσο Βογιατζή. Σίγουρα η «απραξία» θα παίξει τον ρόλο της, όμως όλοι θέλουν να δουν πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει το δίδυμο με τη Citroen ZX Kit Car.

theofanidis2 (1 of 1)

Με τετρακίνητες κατασκευές θα διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα οι Διονύσης Μαυροδής- Βασίλης Σούστας και Νίκος Σωτηριάδης- Δημήτρης Καραγκούνης που θα βρεθούν στις Σέρρες με διαφορετικής γενιάς Subaru Impreza. Να βελτιώσει τις επιδόσεις του σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στον οποίο συμμετείχε μετά από καιρό, το Ράλλυ Φίλιππος, θα προσπαθήσει ο Νίκος Βάτσος με συνοδηγό τη Μαρία Κυρλαγκίτση και αυτοκίνητο Renault Clio R3. Παρόμοιο γαλλικό «εργαλείο» θα οδηγήσουν στις Σέρρες και οι Βασίλης Τάσος- Παναγιώτης Φυδάνας.

dimitrioy2 (1 of 1)

Τα 1600αρια της C5 αναμένεται να βρεθούν για ακόμα έναν αγώνα ψηλά στη γενική και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους προβλέπεται έντονος. Οι Σίμος και Χρήστος Θεοφανίδης (Citroen Saxo VTS) δείχνουν δυνατότεροι από ποτέ το 2016, με τους τοπικούς Αλέξανδρο και Βαγγέλη Δημητρίου (Peugeot 106) να θέτουν ισχυρή υποψηφιότητα για την επικράτηση στην κατηγορία. Οι Αλέξανδρος Δήμος- Θάνος Ντίτορας θα είναι στη μάχη της κορυφής αν τους κάνει το χατήρι το Citroen Saxo VTS, ενώ και ο κυπελλούχος της F2 στο Βορρά το 2014 Μίλτος Αγγλόπουλος με συνοδηγό τον Οδυσσέα Παπαδημητρίου και Citroen C2 R2 θα παλέψει για τη διάκριση. Παραμένοντας στη C5, θετικά δείγματα έχουν δείξει στους πρώτους αγώνες της χρονιάς δύο πληρώματα που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα ράλλυ, οι Σπύρος Κίτσος- Κώστας Παναγόπουλος (Peugeot 106) και Σάββας Οροϊλίδης- Χρήστος Σακελλαρίου (Citroen Saxo VTS) με στόχο τη συνεχή βελτίωση και την αποκόμιση εμπειριών.

kitsoss (1 of 1)

Στους αγώνες Ράλλυ επιστρέφει μετά από 20 χρόνια ο τοπικός «Πορτοκάλης» που θα έχει στο δεξί μπάκετ της Lancia Delta Integrale τον Κώστα Ουζούνη με μοναδικό σκοπό τη διασκέδαση εαυτών και θεατών! Πιστοί στους αγώνες του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος οι Γιώργος Μπακιρτζόπουλος- Στέλιος Θωμόπουλος (Peugeot 206 RC) τιμούν με τη συμμετοχή τους και τον αγώνα των Σερρών, ενώ την πρώτη του συμμετοχή σε ράλλυ πραγματοποιεί ο «αναβασάκιας» Γιάννης Ξανθόπουλος με συνοδηγό τον Δημήτρη Ζωίδη και Alfa Romeo Alfasud.

Καλό αγώνα σε όλους!

Αφίσα του αγώνα:

poster_with_sponsors

Συμμετοχές:

entries

Ωράριο:

orario

Χάρτης:

map

Από Harris