Απόλυτα ικανοποιημένοι έμειναν οι Διαμαντής Τζαμπάζης- Χρήστος Κουζιώνης από τα πρώτα αγωνιστικά χιλιόμετρα που συμπλήρωσαν με το Skoda Fabia R5 στο Ronde Rally Sperlonga της Ιταλίας. Η ελληνική συμμετοχή τερμάτισε τον αγώνα στην 21η θέση της γενικής κατάταξης και διασκέδασε στους δρόμους της γειτονικής χώρας.

tza2Οι συμπατριώτες μας που οδηγούσαν για πρώτη φορά το αυτοκίνητο σε συνθήκες αγώνα ξεκίνησαν προσεκτικά και ανέβασαν σταδιακά το ρυθμό τους. Μια επαφή του πίσω δεξιού τροχού με τοίχο στο τρίτο πέρασμα από την ειδική τους ανάγκασε να ελαττώσουν ταχύτητα, ενώ συντηρητικά κινήθηκαν και στο τελευταίο πέρασμα που πραγματοποιήθηκε νύχτα υπό το φως των προβολέων.

” Δεν είναι εύκολο να οδηγήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο στο όριο με την πρώτη επαφή” δήλωσε ο Διαμαντής Τζαμπάζης. “Απαιτεί πολλά χιλιόμετρα δοκιμών και αγώνων, ώστε να εξοικειωθείς με αυτό και να σημειώσεις αξιόλογους χρόνους. Είμαστε χαρούμενοι που τερματίσαμε τον αγώνα”.

Το πρόγραμμα του πληρώματος για τη νέα χρονιά δεν είναι ακόμα γνωστό. Ελπίζουμε να τους βλέπουμε συχνά στους ελληνικούς αγώνες αλλά και σε αγώνες του εξωτερικού με τα χρώματα της Ελλάδας .

Από Harris