Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια… 2 χρόνια από τότε που μια ιδέα που συζητούνταν καιρό, έλαβε σάρκα και οστά για να καλύψει ένα μέρος της ανυπαρξίας προβολής των αγώνων στην Ελλάδα που άφησε ορφανή το κλείσιμο του www.rally.gr

Οι καιροί βέβαια άλλαξαν, τα social media εισέβαλαν με το έτσι θέλω στη ζωή των περισσότερων από εμάς και η επιλογή ήταν μονόδρομος. Ένα τηλεφώνημα τέτοιες μέρες του 2014 ήταν αρκετό.

-«Το κάνουμε;»

-«Πάμε και ό,τι βγει! Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. 1η Ιανουαρίου ξεκινάμε.»

Και βγήκε. Με μηδενικό budget στην αρχή, αλλά με μεράκι και πολλές ώρες δουλειάς, αγάπης και αφοσίωσης, το GRally έφτασε να αριθμεί πενταψήφιο αριθμό μελών στο facebook, σε διάστημα μικρότερο των 2 ετών, ενώ ένα χρόνο μετά τη δημιουργία του απέκτησε και τη δική του ιστοσελίδα, με τη βοήθεια πολλών και καλών φίλων που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια.

Αυτά τα δύο χρόνια προσπαθήσαμε να καλύψουμε όσους περισσότερους αγώνες μπορούσαμε σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποκτήσαμε πολλούς φίλους στα βουνά, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της ενημέρωσης, της αντικειμενικότητας και της ίσης μεταχείρισης. Πολλοί εκτίμησαν τη δουλειά μας, κάποιοι μας αγνόησαν, άλλοι διαφώνησαν με τις απόψεις μας και μας έδωσαν την ευκαιρία να επανεξετάσουμε τις θέσεις μας και να γίνουμε καλύτεροι.

Συνεχίζουμε το 2017, όσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας και η τσέπη μας, με νέο μέλος στην ολιγομελή ομάδα μας, με νέα όρεξη και καινούργιο χαμόγελο και με στόχο την προβολή των Ελληνικών, κυρίως, αγώνων σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό! Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να κάνουμε καλύτερο αυτό που όλοι αγαπάμε!

2017 ευχές για καλύτερους αγώνες!

Από Harris