Το Ιταλικό Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος συνεχίζεται το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου με το Rally San Marino, και το πλήρωμα της Step Racing Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman, θα δώσει το παρών. Το δίδυμο με την ελληνική σημαία στην οροφή του Skoda Fabia Rally2 Evo της Ιταλικής H-Sport, θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη φετινή εμφάνισή του στο θεσμό, μετά τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα και την τέταρτη θέση που κατέκτησε στην κατηγορία του.

«Το Rally San Marino είναι ένας πανέμορφος αγώνας με ακόμα πιο μαλακά χώματα από αυτά του πρώτου ράλλυ της χρονιάς, αλλά και αρκετά ασφάλτινα τμήματα. Γνωρίζουμε ότι θα συμμετάσχουμε σε νέες διαδρομές για εμάς, με τη μόνη εξοικείωση με αυτές να αποκτάται στα τρία περάσματα των αναγνωρίσεων. Προσαρμοζόμαστε σιγά σιγά στην Ιταλική πραγματικότητα, η έλλειψη εμπειρίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν μας πτοεί και θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα” δήλωσε ο Μακεδόνας οδηγός που δηλώνει έτοιμος για ακόμα μία πρόκληση.

Ο συναγωνισμός σε αυτό το ράλλυ θα είναι ακόμα πιο έντονος αφού προσμετρά παράλληλα στο Μικτό Ιταλικό Πρωτάθλημα Ράλλυ, τον κορυφαίο θεσμό των Ιταλικών αγώνων. Οι Παυλίδης- Harryman συμμετέχουν στην κατηγορία των “Seniors” που απευθύνεται σε οδηγούς άνω των 55 ετών, με τις συμμετοχές της κατηγορίας να πλησιάζουν σε διψήφιο νούμερο.

«Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία μας περιλαμβάνει τον “ισόβιο” Πρωταθλητή Ιταλίας Paolo Andreucci, ο οποίος είναι και team-mate μας και μας βοηθάει σημαντικά, αλλά και τον πρωταθλητή του WRC3 το 2018, Enrico Brazzoli. Στον πρώτο μας αγώνα τερματίσαμε τέταρτοι οπότε επιτυχία για εμάς θα θεωρείται μια αντίστοιχη θέση ή και κάτι  παραπάνω. Στόχος μας είναι να απολαύσουμε τον αγώνα και να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα”, δήλωσε ο Νίκος Παυλίδης που ανυπομονεί για την έναρξη του αγώνα.

Το Rally San Marino αποτελείται από 9 ειδικές διαδρομές, 3 επαναλαμβανόμενες, με το συνολικό μήκος του να φτάνει τα 75 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Το κέντρο του αγώνα βρίσκεται στην πόλη του San Marino πρωτεύουσα του ομώνυμου κρατιδίου. Ξεκινάει την Παρασκευή το απόγευμα με υπερειδική δίπλα στην πόλη που αποτελεί μάλιστα και την power stage του ράλλυ και ολοκληρώνεται το Σάββατο με ακόμα 8 ειδικές διαδρομές.

Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car, ενώ υποστηρικτής της προσπάθειας είναι τα λάστιχα της MRF Tyres.

H Step Racing με τη συμμετοχή της θέλει να διαδώσει το έργο της Giancarlo Ligabue Foundation με έδρα τη Βενετία. Με motto το “Μάθε και διέδωσε” ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει σκοπό να ενθαρρύνει την προώθηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και έρευνας με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της αρχαιολογίας, της ανθρωπολογίας, της παλαιοντολογίας, των φυσικών επιστημών και των εικαστικών τεχνών. Επίσης προβάλλει πολιτιστικές δραστηριότητες μέσω εκδηλώσεων, εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσιεύσεων, φιλανθρωπικών δωρεών, τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε την προσπάθεια της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

και ενημερωθείτε για τις δράσεις του Giancarlo Ligabue Foundation: https://www.fondazioneligabue.it/en/fondazione

Από Apostolis