Στο τρίτο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας Over55 ανέβηκαν οι Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman στο Rally delle Marche, προτελευταίο γύρο του Ιταλικού Πρωτaθλήματος Χώματος. Το πλήρωμα της Step Racing οδήγησε με μυαλό στις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες του αγώνα και πέτυχε το στόχο του που ήταν το βάθρο της κατηγορίας.

«Οι συνθήκες του αγώνα ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, αφού η βροχή που έπεσε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα έκανε τις ειδικές πολύ γλιστερές με πονηρά σημεία. Η εμπειρία μας από την περσινή συμμετοχή μας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας.” δήλωσε ο Νίκος Παυλίδης και συμπλήρωσε: “Η απότομη αλλαγή του καιρού μας έπιασε απροετοίμαστους αφού τόσο εγώ, αλλά ιδιαίτερα ο συνοδηγός μου Allan Harryman κρυολογήσαμε. Αποτέλεσμα, η φωνή του Allan να βγαίνει με δυσκολία και να συνεννοούμαστε από ένα σημείο και μετά με νοήματα. Όλα αυτά βέβαια είναι μέρος του παιχνιδιού και εν τέλει είμαστε ικανοποιημένοι που τερματίσαμε και πετύχαμε το στόχο μας. Λίγο πριν τον τερματισμό μάλιστα, δεν αποφύγαμε ένα τετ-α-κε που ευτυχώς μας στοίχισε μόνο λίγα δευτερόλεπτα” κατέληξε ο Έλληνας οδηγός που πλέον ετοιμάζεται για την “επιστροφή” στην Ελλάδα, πριν τον τελευταίο αγώνα του θεσμού, το μικτό Ράλλυ της Μόντσα. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Παυλίδης- Harryman ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της κατηγορίας Over55, και θα διεκδικήσουν στη Μόντσα την είσοδο τους στην πρώτη τριάδα.

Την προσπάθεια του πληρώματος της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car.

H Step Racing με τη συμμετοχή της θέλει να διαδώσει το έργο της Giancarlo Ligabue Foundation με έδρα τη Βενετία. Με motto το “Μάθε και διέδωσε” ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει σκοπό να ενθαρρύνει την προώθηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και έρευνας με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της αρχαιολογίας, της ανθρωπολογίας, της παλαιοντολογίας, των φυσικών επιστημών και των εικαστικών τεχνών. Επίσης προβάλλει πολιτιστικές δραστηριότητες μέσω εκδηλώσεων, εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσιεύσεων, φιλανθρωπικών δωρεών, τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε την προσπάθεια της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

και ενημερωθείτε για τις δράσεις ττου  Giancarlo Ligabue Foundation: https://www.fondazioneligabue.it/en/fondazione

Από Apostolis