Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο το πρωί τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά της Ανάβασης Κορυλόβου δεύτερου γύρου του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδας. 21 οδηγοί συμμετείχαν στις δοκιμές και ανέβηκαν την 3,2 χιλιομέτρων διαδρομή μέσα στο δάσος με φόντο την πόλη της Δράμας.

lazaridis (1 of 1)

Οι οδηγοί της  Formula Saloon με τις πανίσχυρες κατασκευές τους ήταν αυτοί που τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα των λιγοστών θεατών. Ο  Κώστας Λαζαρίδης (Mitsubishi Lancer Evo VIII) ήταν ο ταχύτερος στα δύο περάσματα που πραγματοποίησε και θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για τη νίκη στην κλάση Formula Saloon Turbo ενώ πολύ καλά δείγματα έδειξε και το 9αρι Evo του Δημήτρη Κατσαρού.

anagnostakis (1 of 1)

Στα 1600 κυβικά των κατηγοριών Ν-Α-Ε ο ανταγωνισμός ήταν έντονος με τον rallyman Κώστα Αναγνωστάκη (Suzuki Swift) να προσαρμόζεται άμεσα στις νέες συνθήκες και να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο των δοκιμών, παρά το γεγονός ότι δεν ολοκλήρωσε το τρίτο του πέρασμα λόγω κομμένου ημιαξονίου. Οι Παναγιώτης Γιουβανίδης (Citroen AX) και Σταμάτης Μιχαήλ (Peugeot 106) δεν ήταν μακριά και αύριο θα πουν την τελευταία τους λέξη.

sotiriadis (1 of 1)

Στη «μεγάλη» κατηγορία των 2000+ κυβικών εντυπωσίασε ο Νίκος Σωτηριάδης (Subaru Impreza N11), ενώ για την πρώτη θέση θα παλέψει και ο Απόστολος Βιδούρης (Mitsubishi Lancer Evo IX). Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Κυπέλλου πολυνίκους Βίκτωρ Σαρρής που συμμετέχει στην κλάση των 2000 κυβικών με Citroen Saxo δεν σημείωσε τους χρόνους που θα ήθελε στα δύο του ανεβάσματα, κάτι που αφήνει ελπίδες στον τοπικό Γιώργο Σαλωνίδη (Opel Ascona) για διεκδίκηση της νίκης. Τέλος, στα 1400 κυβικά δύσκολα θα βρει αντίπαλο ο Μιχάλης Παρασκευάς με το εντυπωσιακό σε ήχο Suzuki Swift.

salonidis (1 of 1)

Στις 11 αύριο το πρωί ξεκινάει το πρώτο από τα 2 σκέλη του αγώνα και μακάρι ο κόσμος της Δράμας να τιμήσει τον αγώνα με την παρουσία του.

Από Harris