Η ομάδα Α έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων το 2017. Δεν είναι μόνο οι συγκλονιστικές μονομαχίες στην Α έως 2 λίτρα όπου πολλοί συνδυασμοί μάχονται σε κάθε αγώνα για το βάθρο, αλλά και οι μάχες στην κορυφή της κατηγορίας με διαφορετικό νικητή σε κάθε αγώνα στις τέσσερις πρώτες Αναβάσεις του Πρωταθλήματος!

Στους περσινούς μονομάχους Μιχάλη Ευθυμίου και «Σάκη Λιώρη» που μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια, έχοντας κερδίσει και οι 2 το πρωτάθλημα, έχει προστεθεί ως ισάξιος αντίπαλος και ο Ανδρέας Ντόφης, ενώ έκανε την εμφάνιση του στον τέταρτο γύρο του θεσμού και ο πολυπρωταθλητής Λεωνίδας Κύρκος!

Και οι τέσσερις έχουν κερδίσει από μία Ανάβαση μέχρι τώρα και μακάρι να τους δούμε όλους να διεκδικούν τη νίκη και το πρωτάθλημα στους εναπομείναντες αγώνες του θεσμού! Ο Μιχάλης Ευθυμίου είναι αυτός που προηγείται στη βαθμολογία, έχοντας επικρατήσει στο Διόνυσο και έχοντας τερματίσει στο βάθρο στους υπόλοιπους αγώνες. Ο περσινός πρωταθλητής και νικητής της Ριτσώνας «Σάκης Λιώρης» θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα του και το 2017 στους εναπομείναντες αγώνες, παρά το γεγονός ότι ήταν ο πλέον άτυχος οδηγός στον Αχλαδόκαμπο, αφού ήταν ο μοναδικός της κατηγορίας που ανέβηκε στο δεύτερο πέρασμα με βροχή, χάνοντας κάθε ελπίδα διάκρισης. Ο Ανδρέας Ντόφης που επικράτησε στην Κύμη, ποντάρει στο γεγονός ότι στη βαθμολογία κάθε οδηγού προσμετρώνται τα 6 καλύτερα του αποτελέσματα και θα μπορεί να επιλέξει τους αγώνες στους οποίους θα συμμετέχει, αφού το budget του δεν του επιτρέπει πλήρες πρόγραμμα. Σαν joker προστέθηκε στην ομάδα Α σχεδόν στα μέσα του πρωταθλήματος ο Λεωνίδας Κύρκος, όντας ο ταχύτερος στον Αχλαδόκαμπο και παρά το γεγονός ότι έχει χάσει πολύτιμο έδαφος από την αποχή του στους πρώτους αγώνες, μπορεί να φτάσει μέχρι και στην κατάκτηση του τίτλου!

Με τους μονομάχους να είναι κοντά στην βαθμολογία στα μισά της διαδρομής, εσείς σε ποιόν θα ποντάρατε για την κατάκτηση του τίτλου. Μακάρι να τρέξουν όλοι στην Πιτίτσα και να διατηρηθεί το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος!

 

Από Harris