Με κέντρο τη Σούδα πραγματοποιείται το σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου ο τελευταίος γύρος του Περιφερειακού Κυπέλλου Ράλλυ Κρήτης, το Ράλλυ Σπριντ Στύλος-Μαλάξα. Ο αγώνας που διοργανώνεται από την Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων θα διεξαχθεί στην διαδρομή που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο χωριά και έχει μήκος 8,8 χιλιόμετρα. Θα πραγματοποιηθούν 3 περάσματα από την ειδική με τα πληρώματα να θέλουν να σημειώσουν τον καλύτερο αθροιστικά χρόνο για να διεκδικήσουν το Περιφερειακό Κύπελλο Κρήτης, αλλά και το Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου στον τελικό της Λαμίας στο τέλος του Νοέμβρη. Το Ράλλυ Σπριντ Στύλος-Μαλάξα θα εκκινήσει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 11.00, ενώ θα έχει πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκκίνηση το Σάββατο το βράδυ στις 21:30 στην κεντρική πλατεία της Σούδας.

peroul

22 πληρώματα δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται οι διεκδικητές των τίτλων. Φαβορί για τη νίκη αλλά και την κατάκτηση του Περιφερειακού Κυπέλλου Κρήτης είναι οι Γιώργος Περουλάκης- Λευτέρης Σαρρής (Mitsubishi Lancer Evo VIII) που έχουν την ευκαιρία με ένα καλό αποτέλεσμα να διεκδικήσουν τον πανελλήνιο τίτλο στον τελικό επί ίσοις όροις. Απέναντι τους θα βρεθούν με αντίστοιχα τετρακίνητα όπλα οι Στέλιος Μιχαηλάκης- Νίκος Λιγοψυχάκης (Subaru Impreza), Γιάννης Παπαδοκωνσταντάκης- Σταύρος Κλαριδόπουλος (Mitsubishi Lancer Evo VI), Μανώλης Αλεξάκης- Γιώργος Αλεξάκης (Mitsubishi Lancer Evo VI), αλλά και ο Μπάμπης Πατσουράκης με συνοδηγό τον Γιώργο Ζωφάκη, στην πρώτη τους συμμετοχή με Mitsubishi Lancer Evo VIII.

fratz

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μονομαχία και στη δικίνητη κατηγορία. Οι νικητές των δύο πρώτων αγώνων του Περιφερειακού Κυπέλλου Κρήτης Δημήτρης Φραντζεσκάκης- Φραγκίσκος Κλαριδόπουλος (Ford Fiesta ST) θα διεκδικήσουν τους 25 βαθμούς της νίκης με αντιπάλους τους νικητές του Ράλλυ Κρήτης Δημήτρη και Μάνο Κτιστάκη (Peugeot 306) και τους ταχύτατους 1600αρηδες Γιάννη Νικολιδάκη- Μάνο Πετούση (Peugeot 106). Ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία θα κυνηγήσουν οι Λευτέρης και Στέφανος Γομπάκης (Honda Civic Type R), αλλά και οι Γιώργος Ιωαννίδης- Γιώργος Γονάκης (Citroen AX).

Στη μικρότερη κατηγορία του αγώνα συμμετέχει και ένα ιδιαίτερο πλήρωμα. Ο λόγος για τους Στράτο Σταματάκη- Γιώργο Πουλάκη (Peugeot 106) με τον οδηγό να είναι άτομο με ειδικές ανάγκες που δεν διστάζει να συμμετάσχει ακόμα μια φορά σε αγώνα αυτοκινήτων!

Καλό τερματισμό σε όλα τα πληρώματα, καλή διασκέδαση σε όσους ανέβουν στο βουνό για να παρακολουθήσουν!

Φωτογραφίες: Μανώλης Μαυράκης

Συμμετοχές:

entries

Χάρτης:

map

Αφίσα:

afisa

Από Harris