Με το Ράλλυ Σπριντ Ποταμιές συνεχίζεται το Περιφερειακό Κύπελλο Ασφάλτου Κρήτης την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Στον τρίτο γύρο του θεσμού δήλωσαν συμμετοχή 20 πληρώματα, με την ποιότητα να αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό της λίστας. Ο αγώνας έχει συνολικό μήκος 29.70 αγωνιστικά χιλιόμετρα και οι συμμετέχοντες θα διέλθουν τρεις φορές από την ειδική διαδρομή της Ποταμιάς.

Μεγάλο φαβορί για την επικράτηση είναι οι Γιώργος Αναπολιοτάκης-Θανάσης Τσιούκας που έχουν ως στόχο να καρπωθούν τους έξτρα βαθμούς για την Περιφέρεια Νοτίου Ελλάδος. Με όπλο τους το Seat Ibiza Kit Car Evo2, θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους τετρακίνητους Γιάννη Κακεπάκη-Σπύρο Μπαρδάκη, στην επιστροφή του 25χρονου οδηγού στο μπάκετ του Mitsubishi Lancer Evo IX. Αφήνουν το Honda Civic με το οποίο αγωνίστηκαν στα δύο πρώτα ραντεβού της χρονιάς οι Γιώργος Περουλάκης-Λευτέρης Σαρρής, για χάρη του Mitsubishi Lancer Evo VIII, με το οποίο πρωταγωνίστησαν στον περσινό θεσμό. Το δίδυμο θέτει γερή υποψηφιότητα για διάκριση στον αγώνα του Ηρακλείου. Έχοντας κάνει το δύο στα δύο, οι Δημήτρης και Μανώλης Κτιστάκης (Peugeot 306 S16) βρίσκονται στην κορυφή του Κυπέλλου και θέλουν να μπουν «σφήνα» ανάμεσα στα «θηρία» της C2, γνωρίζοντας πως θα έχουν δύσκολο έργο. Με στόχο να τερματίσουν ψηλά θα αγωνιστούν οι «τετρακίνητοι» Στέλιος Μιχαηλάκης-Νίκος Λιγοψυχάκης (Subaru Impreza STi) και Δημήτρης Καζάνας-Θοδωρής Μακράκης (Mitsubishi Lancer Evo IX).

Στην F2, πέραν των Κτιστάκηδων, βλέψεις νίκης έχουν οι Γιάννης Νικολιδάκης-Μάνος Πετούσης (Peugeot 106 S16), οι Δημήτρης Φραντζεσκάκης-Φραγκίσκος Κλαριδόπουλος (Ford Fiesta ST), αλλά και οι Ανδρέας Περάκης-Κωνσταντίνος Κουρουγκιαούρης (Peugeot 206 XS). Δυνατοί αναμένονται και οι Λευτέρης Γομπάκης-Βαγγέλης Βαρβατσουλάκης με το ισχυρό Honda Civic Type-R, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στον ΑΜΕΑ, Στράτο Σταματάκη (Peugeot 106 Rallye) που με τον Γιάννη Πετράκη δίπλα του δεν το βάζει κάτω και δίνει ανελλιπώς το παρών σε κάθε διοργάνωση στην Κρήτη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί της Κυριακής.

Αφίσα

Συμμετοχές

Ωράριο

Χάρτης

Από Apostolis