Σε ημέρα δοκιμών για το Ράλλυ Σπριντ Μπράλου εξελίχθηκε η 25η Μαρτίου, παραμονή του αγώνα στον οποίο θα εκκινήσουν 54 πληρώματα με αρκετά μεγάλα ονόματα ανάμεσα τους. Οι περισσότεροι εκ των πρωταγωνιστών δοκίμασαν τα «όπλα» τους για τη μεγάλη μάχη που αναμένεται να απολαύσουν οι θεατές την Κυριακή το πρωί, σε μια από τις πιο κλασικές ασφάλτινες ειδικές της Ελλάδας. Αν κρίνουμε από το ενδιαφέρον των Λαμιωτών που έγινε πιο έντονο από τη συμμετοχή του δικού τους πρωταθλητή Πάνου Χατζητσοπάνη αλλά και από τον καταπληκτικό καιρό που επικρατεί στην περιοχή, αναμένουμε αρκετό κόσμο στον αγώνα!

Η συμμετοχή της πλειοψηφίας των κορυφαίων πληρωμάτων σε δοκιμές πριν τον αγώνα, θα πρέπει να βάλει σε σκέψεις την οργάνωση αλλά και την ΟΜΑΕ, για θέσπιση επίσημου shakedown το οποίο θα διεξάγεται υπό ασφαλείς συνθήκες και το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον των θεατών.

 Οι Γιώργος Αναπολιοτάκης-Θανάσης Τσιούκας (Seat Ibiza Kit Car Evo ΙΙ), «Nikon»-Χρήστος Κουζιώνης (Mitsubishi Lancer Evo IX), Διαμαντής Τζαμπάζης-Γιώργος Πολυζώης (Skoda Fabia R5), Σωτήρης ΙερεμιάδηςΔημήτρης Σαϊνης (Mitsubishi Lancer Evo IX), Παναγιώτης Ισμαήλος- Αλέξανδρος Τσιάπας (Mitsubishi Lancer Evo VIII), Νίκος Ζακχαίος-Χρήστος Μιχελής (Honda Civic Type R R3) και πολλοί άλλοι έκαναν τις τελευταίες ρυθμίσεις στα αγωνιστικά τους και δήλωσαν έτοιμοι για τη μάχη! Στο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου δεν θα εκκινήσουν οι Χρήστος και Δημοσθένης Παραβάντης που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τη νίκη στην F2.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, με το δεύτερο και τελευταίο πέρασμα να είναι προγραμματισμένο για τις 11.58 (Πιθανότατα το δεύτερο σκέλος θα έχει καθυστέρηση αφού το ωράριο εκκίνησης του τελευταίου αυτοκινήτου για το πρώτο πέρασμα είναι 11:54!). Μη λησμονήσετε πως τα ξημερώματα της Κυριακής  26 Μαρτίου αλλάζει η ώρα από χειμερινή σε θερινή και ο δείκτης στα ρολόγια θα πάει μία ώρα μπροστά. Θα γίνει του …Μπράλου την Κυριακή και δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Ωράριο εκκίνησης:

http://www.moto-live.info/admin/SCR/START%20LIST.pdf

Από Harris