pavlidis

Με μεγάλες προσδοκίες για σκληρό ανταγωνισμό διεξάγεται το Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος το σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου στη Βέροια. Ο αγώνας αποτελεί τον 2ος γύρο του περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτου Βορείου Ελλάδας με την ειδική διαδρομή Κουστοχώρι, μήκους 14,1 χιλιομέτρων που επαναλαμβάνεται 3 φορές, να αποτελεί το πεδίο των αντιπαραθέσεων. Η εκκίνηση θα δοθεί στην πόλη της Βέροιας την Κυριακή στις 10 το πρωί με το πρώτο αγωνιστικό να μπαίνει στην ειδική στις 10:33, ενώ ο χώρος επισκευών θα βρίσκεται στην Φυτεία.

valavanis

20 πληρώματα δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα με αρκετά από αυτά να διεκδικούν τη νίκη! Οι νικητές του πρώτου αγώνα του Κυπέλλου Νίκος Παυλίδης- Νίκος Πετρόπουλος θα οδηγήσουν Citroen DS3 R3 και θα βρουν απέναντι τους 3 πληρώματα της ΛΑ Βέροιας ικανά για το καλύτερο! Οι 3 φορές νικητές του αγώνα «Χριστόφορος»- Κώστας Τηλιόπουλος είναι πάντα δυνατοί στο Κουστοχώρι και θα οδηγήσουν το VW Golf II που τους έχει χαρίσει τόσες επιτυχίες, οι Γιάννης Βαλαβάνης- Σώτος Καπάρας (Honda Civic Type R) θέλουν να ξεχάσουν τις ατυχίες των τελευταίων ετών στη Βέροια και να διεκδικήσουν τη νίκη και οι Γιάννης Κωνσταντινίδης- Βαγγέλης Κωνσταντινίδης (Citroen ZX Kit Car) θα προσπαθήσουν να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφού στο δεύτερο έχουν ανέβει ήδη 3 φορές.

christoforos

Το μοναδικό τετρακίνητο αγωνιστικό του Φίλιππος θα οδηγούν οι Δημήτρης Μπατσάρας- Ιωάννα Γεωργάκα (Mitsubishi Lancer Evo VIII) και ελπίζουν σε καλό αποτέλεσμα, ενώ σε ειδική διαδρομή μετά από 5 χρόνια θα βρεθεί ο Νίκος Βάτσος, που με συνοδηγό τη Μαρία Κυρλαγκίτση και αυτοκίνητο Renault Clio R3 ελπίζει να συνδυάσει το come back με απροβλημάτιστο αγώνα.

konstantinidis

Έντονος ανταγωνισμός προβλέπεται και στην κατηγορία C5 όπου αναμετρώνται έξι 1600αρια με τα τέσσερα εξ αυτών να έχουν βάσιμες ελπίδες για επικράτηση. Στο πρώτο ραντεβού της χρονιάς οι Σίμος και Χρήστος Θεοφανίδης (Citroen Saxo VTS) είχαν επικρατήσει, όμως ρεβάνς θα αναζητήσουν οι Αλέξανδρος Δήμος- Θάνος Ντίτορας (Citroen Saxo VTS) και Κώστας Αργυρίου- Δημήτρης Κυπαρισσάς (Peugeot 106). Στη μονομαχία των πληρωμάτων του ΑΟΘ θέλουν να εμπλακούν οι Σερραίοι Αλέξανδρος και Βαγγέλης Δημητρίου (Peugeot 106) με τον οδηγό να μπαίνει με το δεξί στο 2016 κερδίζοντας στην Ανάβαση Νιγρίτας.

theofanidis

Αξιόλογα περάσματα αναμένουμε να δούμε και από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, ενώ ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι στη λίστα συμμετοχών βρίσκονται 4 νέα πληρώματα, με τα δύο από αυτά να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνα!

dimitriou

Εκδρομή στη Βέροια λοιπόν το σαββατοκύριακο και ελπίζουμε ο καιρός να είναι καλός ώστε να βοηθήσει αγωνιζόμενους και θεατές να απολαύσουν έναν ωραίο αγώνα. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την εκκίνηση, θα πρέπει να βρίσκονται στην Πλατεία Δημαρχείου στις 10:00 το πρωί της Κυριακής. Όσοι επιθυμούν να δουν δράση θα πρέπει να ανέβουν στην ειδική του Κουστοχωρίου πριν τις 09:30 όταν και κλείνει η διαδρομή για τους θεατές. Στις 10:33 θα εκκινήσει το πρώτο αυτοκίνητο την ειδική διαδρομή, με το δεύτερο και τρίτο πέρασμα να πραγματοποιείται στις 12:06 και στις 13:39, αντίστοιχα.

afisa

entries

orario

map

Από Harris