Οι ετοιμασίες για τα πληρώματα του Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος ξεκίνησαν. Τα 20 πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα πέρασαν από το διοικητικό έλεγχο, αφού ο τεχνικός έλεγχος γίνεται πλέον δειγματοληπτικά σε συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων. Νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου, κάποιες από τις ομάδες δοκίμασαν τα αγωνιστικά τους σε συνθήκες παρόμοιες με αυτές του αγώνα.

Οι Τάκης Καμπύλης- Μάριος Τσαούσογλου αρκέστηκαν στο να δοκιμάσουν τα φρένα και τις ρυθμίσεις της ανάρτησης του Skoda Fabia S2000 στα λίγα δοκιμαστικά περάσματα που πραγματοποίησαν. Στο πλήρωμα άρεσε η ειδική του Κωστοχωρίου στην οποία θα αγωνιστούν την Κυριακή και ιδιαίτερα το δεύτερο μισό της με την πυκνή βλάστηση. Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και δήλωσαν έτοιμοι για τον αγώνα και τη διεκδίκηση της νίκης.

Έτοιμα για τον αγώνα παρουσιάστηκαν και τα πληρώματα της Vatsos Rally Team με τους Νίκο Βάτσο- Χρήστο Θεοφανίδη (Renault Clio R3 Access) και Σίμο Θεοφανίδη- Λευτέρη Μαύρο (Citroen Saxo VTS) να στοχεύουν σε μια θέση ψηλά στη γενική και κυρίως στη δικίνητη κατηγορία στην οποία θέλουν να μαζέψουν πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του κυπέλλου.

Θέαμα από τα πληρώματα μπορούν να απολαύσουν όσοι βρεθούν το πρωί της Κυριακής στην ειδική διαδρομή «Κουστοχώρι» η οποία έχει συνολικό μήκος 14.10 km. Η δράση ξεκινάει στις 10.33 και ο καιρός θα είναι ιδανικός για εκδρομή στα ορεινά της Ημαθίας!

Από Harris