Ο τρίτος γύρος του Περιφερειακού κυπέλλου ασφάλτου Βορείου Ελλάδος είναι προ των πυλών και τα πληρώματα ετοιμάζονται πυρετωδώς για το τελευταίο ραντεβού πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα. Αρκετοί συνδυασμοί βρέθηκαν το πρωί σε διαδρομές πέριξ των Ιωαννίνων πραγματοποιώντας τις τελευταίες ρυθμίσεις στα «όπλα» τους, ώστε να είναι πανέτοιμοι για το 23ο Ηπειρωτικό Μίνι Ράλλυ.

Οι Τάκης Καμπύλης-Μάριος Τσαούσογλου βρέθηκαν και πάλι μετά το Φίλιππος πίσω από το τιμόνι του ανανεωμένου Skoda Fabia S2000, κάνοντας δύο περάσματα χωρίς να πιέσουν, προκειμένου να τεστάρουν το νέο κινητήρα του τσέχικου αυτοκίνητου. Το πλήρωμα δηλώνει αισιόδοξο για τον αγώνα και θέλει να επαναλάβει την περσινή του επιτυχία στα Γιάννενα.

Έτοιμος για το δεύτερο αγώνα της ζωής του εμφανίστηκε ο Σωτήρης Ιερεμιάδης που πραγματοποίησε διήμερο τεστ δοκιμών, προσπαθώντας να βρει ρυθμό με το Mitsubishi Lancer Evo IX και τον Δημήτρη Σαϊνη δίπλα του. Από εκεί και πέρα, δεν έλειψαν τα προβλήματα για τους Διονύση Σπανό-Σωτήρη Γκότοβο που στην πρώτη τους ασφάλτινη απόπειρα με το Subaru Impreza STi N16 αντιμετώπισαν μηχανικό πρόβλημα, το οποίο όμως δεν θα τους σταθεί εμπόδιο και θα δώσουν κανονικά το παρών για πρώτη φορά στον αγώνα.

Πρόβλημα με τον επιλογέα ταχυτήτων είχαν λίγες ώρες πριν τον αγώνα οι Αλέξης Μουρίκης-Άρης Τσίβος με το Honda Civic Type R FN2 που απέκτησε πρόσφατα ο οδηγός και οι μηχανικοί ανέλαβαν δράση ώστε όλα να είναι στην εντέλεια το βράδυ του Σαββάτου.

Στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων η Πανηγυρική εκκίνηση του Ηπειρωτικού Ράλλυ και θα μαζέψει πλήθος κόσμου. Το παρών θα δώσουν και τα 39 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή.

Από Apostolis