Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα οι Θέμης Χαλκιάς- Κώστας Κόντος αναδείχτηκαν νικητές του Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας, τρίτου γύρου του Κύπελλο Ράλλυ Χώματος! Το πλήρωμα του Mitsubishi Lancer Evo X δημιούργησε διαφορά από τους αντιπάλους του από την πρώτη κιόλας ειδική του αγώνα, και μόλις είδε πως το προβάδισμα του μειώνεται στο δεύτερο σκέλος λόγω μηχανικού προβλήματος, «πυροβόλησε» με αποτέλεσμα να κερδίσει τον τρίτο σερί αγώνα του στο θεσμό.

Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσαν οι Γιάννης Μποζιονέλος- Βαγγέλης Παναρίτης που φέτος ακολουθούν το κύπελλο με Mitsubishi Lancer 6ης γενιάς κι έχουν καταφέρει να τερματίσουν ψηλά σε όλα τα σπριντ του θεσμού. Η επίδοση που τους ανέβασε ουσιαστικά στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ήταν αυτή του δεύτερου περάσματος, στην οποία σημείωσαν πρώτο χρόνο γενικής και αποσπάστηκαν από τους μαχητικούς Χρήστο Παλαιολόγο- Δημήτρη Σελλή (Mitsubishi Lancer Evo VIII) που συμπλήρωσαν το βάθρο. Τέταρτοι έφτασαν στον τερματισμό οι Στέλιος Λαϊνόπουλος-Τάσος Παπαδόπουλος (Subaru Impreza) οι οποίοι θα μπορούσαν να βρεθούν στο βάθρο αν ο χρόνος τους στο πρώτο πέρασμα ήταν αντίστοιχος με των επόμενων.

Στη μάχη της F2 επικράτησαν οι τοπικοί Γιώργος Ρήγας- Γιάννης Γεωργιάδης (Ford Escort RS) φτάνοντας μάλιστα μέχρι την 5η θέση της γενικής, μπροστά από τους πρώτους 1400αρηδες Παναγιώτη Πανούτσο- Φώτη Αλεξανδρόπουλο (Toyota Yaris). Στην κατηγορία προηγήθηκαν οι Αντώνης Αγγελόπουλος- Δημήτρης Τσαπέκης (Toyota Yaris), εγκατέλειψαν όμως από φλάντζα στην τελευταία ειδική του αγώνα.

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Θόδωρος Βουτσάς- Βασίλης Μπασιούκας (VW Golf Gti), οι πρώτοι μεταξύ των «τζιποδειδών» Σταύρος Δημητριάδης- Παναγιώτης Κάλφας (Mitsubishi Pajero), οι Λάμπρος Λαμπρόπουλος- Ανδρέας Τράκας (Subaru Impreza) και οι Γιώργος Παναγόπουλος- Παναγιώτης Κρεμέζης (BMW E30).

Άτυχοι στάθηκαν οι πολύ γρήγοροι της παρέας των τετρακίνητων Πέτρος Σιούτης- Κώστας Μακρής (Mitsubishi Pajero) που είχαν τη «στιγμή τους» και εγκατέλειψαν. Η πρώτη ειδική διακόπηκε όταν έσπασε το ψαλίδι στο Citroen Saxo των Κώστα Μαχαίρα- Χρήστου Λυμπερόπουλου με το αγωνιστικό να καθηλώνεται εντός του δρόμου χωρίς να μπορεί να μετακινηθεί.

Επόμενος γύρος του Κυπέλλου Χώματος το Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας τον Οκτώβρη.

Τελικά Αποτελέσματα:

Από Harris