Έπειτα από διακοπή 4 περίπου μηνών, το Κύπελλο Χώματος επανεκκινεί με το 32ο Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Σουληνάρι Μεσσηνίας. Ο τρίτος γύρος του θεσμού, που επέστρεψε στο καλεντάρι μετά από 5 χρόνια, συγκέντρωσε 32 πληρώματα που θα …σηκώσουν αρκετή σκόνη στη μήκους 11.10 χιλιομέτρων ειδική διαδρομή, η οποία θα επαναληφθεί 3 φορές.

Με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, οι Θέμης Χαλκιάς-Κώστας Κόντος φαντάζουν ως το φαβορί με το νεοαποκτηθέν Mitsubishi Lancer Evo X, το οποίο χρησιμοποίησαν και στο Ράλλυ Ακρόπολις. Το δίδυμο θα επιδιώξει να φύγει με άλλο ένα «25άρι» από την Καλαμάτα, ώστε να φτάσει μια ανάσα από την κατάκτηση του κυπέλλου. Ενός κυπέλλου που ακολουθούν φέτος και οι περσινοί κυπελλούχοι της F2, Γιάννης Μποζιονέλος-Βαγγέλης Παναρίτης με ένα Mitsubishi Lancer Evo VI.

Ο οδηγός από το Άργος θέλει πάση θυσία τη νίκη με σκοπό να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο. Να αφήσουν πίσω τα προβλήματα που τους ταλανίζουν θέλουν οι Στέλιος Λαϊνόπουλος-Αναστάσιος Παπαδόπουλος (Subaru Impreza GT), ευελπιστώντας να είναι στο κόλπο της νίκης, ενώ πιστοί στο ραντεβού τους με τους χωμάτινους αγώνες είναι και οι Χρήστος Παλαιολόγος-Δημήτρης Σελλής (Mitsubishi Lancer Evo VIII).

Στα δικίνητα, ψηλά στην κατηγορία αναμένεται να παίξουν τα 1400άρια Toyota Yaris των Παναγιώτη Πανούτσου-Φώτη Αλεξανδρόπουλου και Αντώνη Αγγελόπουλου-Δημήτρη Τσαπέκη που σίγουρα θα ξεσηκώσουν τους θεατές με τα περάσματά τους. Απόντων των πρωτοπόρων της βαθμολογίας του κυπέλλου, με σκοπό να κερδίσουν πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την κορυφή ταξιδεύουν ως τη Μεσσηνία οι Νίκος Ντάβαρης-Βίκυ Ψαράκη με Renault Clio RS, οι οποίοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους τοπικούς Γιώργο Ρήγα-Γιάννη Γεωργιάδη (Ford Escort RS2000).

Από εκεί και πέρα, ξεχωριστή νότα δίνει στη λίστα των συμμετοχών η μεγάλη παρουσία των τοπικών πληρωμάτων που δίνουν βροντερό παρών στον αγώνα, αλλά και τα 4 «τζιπ» που μετά το Εαρινό Ράλλυ Σπριντ συμμετέχουν και στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Χώματος.

Καλό αγώνα σε όλους!

Αφίσα:

Συμμετοχές:

Ωράριο:

Από Harris