Με έναν πολύ όμορφο αγώνα, το χωμάτινο Ράλλυ Βοιωτίας ξεκίνησε εντυπωσιακά η σεζόν των Ελληνικών Αγώνων Ράλλυ για το 2023.

Οι συμμετοχές κορυφαίες, ο κόσμος πολύς, ο καιρός σύμμαχος, οι ταβέρνες της περιοχής ασύγκριτες και τι πιο δυνατό ξεκίνημα να περιμένει κάθε φίλος των αγώνων για το 2023.

Οι βροχές των τελευταίων ημερών έκαναν το οδόστρωμα λασπώδες και γλιστερό, ειδικά στην ειδική Δαφνούλα που επέστρεψε στους Ελληνικούς αγώνες και άρεσε σε όλους τους αγωνιζόμενους.

Το αποτέλεσμα του αγώνα περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού οι κορυφαίοι συνδυασμοί δεν προσμετρούσαν στο θεσμό του κυπέλλου Χώματος στο οποίο είναι ενταγμένος ο αγώνας.

Οι θεατές χειροκρότησαν τα επιπέδου WRC περάσματα των Αλέξανδρου Τσουλόφτα- Στέλιου Ηλία που ατύχησαν και δεν έφεραν το Volkswagen Polo R5 στον τερματισμό, τους νικητές του αγώνα Γιώργο Κεχαγιά- Χρήστο Κουζιώνη (Skoda Fabia Rally2 Evo) που οδήγησαν με μυαλό, τους εντυπωσιακούς Πασχάλη Χατζημάρκο- Μάριο Τσαούσογλου που έχασαν χρόνο αλλάζοντας λάστιχο στο Skoda Fabia R5 στη δεύτερη Δαφνούλα.

Οι Πέτρος Παντελή- Πάμπος Λαός κράτησαν την ουσία τερματίζοντας τη Citroen DS3 R5 στη δεύτερη θέση, ενώ δεν πρόλαβαν να το ευχαριστηθούν οι Βασίλειος και Γιάννης Βελάνης που αντιμετώπισαν νωρίς μηχανικό πρόβλημα με το Skoda Fabia R5 που οδηγούσαν και εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους.

Τους βαθμούς του κυπέλλου καρπώθηκαν οι Παναγιώτης Παραδείσης- Μιχάλης Φράγκου που ήταν οι ταχύτεροι της κατηγορίας Ν με Mitsubishi Lancer Evo IX. Δεύτεροι του Κυπέλλου και παράλληλα δεύτεροι της νορμάλ κατηγορίας ολοκλήρωσαν οι Πάνος Ισμαήλος- Κώστας Σούκουλης με το δικό τους 9αρι, με ταχύτερους δικίνητους τους Σάββα Λευκαδίτη- Βαγγέλη Ακράτο με Peugeot 208 Rally4.

Τα βλέμματα όλων συγκέντρωσαν τα πολλά ιστορικά που συμμετείχαν στον αγώνα και περνούσαν, σύμφωνα με τον κανονισμό, μπροστά από τα σύγχρονα οχήματα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος!

Από Harris