Δεν κατάφεραν να τερματίσουν στο Ράλλυ Κορίνθου οι Πανίκος Πολυκάρπου-Γιώργος Βότσης  με το Peugeot 208 Rally4 της Shockslab. To ελληνοκυπριακό πλήρωμα δεν είχε την τύχη με το μέρος του, αφού στην τέταρτη ειδική του αγώνα τραυμάτισε την ανάρτηση του γαλλικού αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός συνέχειας, ενώ βρισκόταν στην κορυφή της κατάταξης της κατηγορίας F2.

«Επιλέξαμε να εφαρμόσουμε κατάλληλη στρατηγική και να μην πιέσουμε από την αρχή του αγώνα, καθώς θέλαμε να τερματίσουμε στην Κόρινθο.  Οι ειδικές διαδρομές ήταν με όλη τη σημασία της λέξης “Ακροπολικές” με πολύ σκληρά κομμάτια ειδικά στα Πίσια, ενώ η κατάσταση των δρόμων χειροτέρευε πέρασμα με το πέρασμα», δήλωσε ο 33χρονος οδηγός, συνεχίζοντας: «Αν και είμασταν ο ταχύτερος συνδυασμός στην πρώτη ειδική διαδρομή, επιλέξαμε να φυλάξουμε το αυτοκίνητο στα Πίσια, χάσαμε ορισμένα δευτερόλεπτα και υποχωρήσαμε στη δεύτερη θέση στην F2. Έπειτα από το service, αποφασίσαμε να ανεβάσουμε το ρυθμό μας, ανακτώντας και πάλι την πρωτοπορία στην κατηγορία».

Η συνέχεια, ωστόσο, για το Ελληνοκυπριακό πλήρωμα δεν ήταν ανάλογη: «Δυστυχώς στη δεύτερη διέλευση από τα Πίσια κι ενώ είχαμε αποκτήσει έναν καλό ρυθμό, έσπασε η ανάρτηση ύστερα από ένα άλμα και μας ανάγκασε να εγκαταλείψουμε την προσπάθειά μας», δήλωσε ο Πανίκος Πολυκάρπου και πρόσθεσε: «Είναι πολύ στενάχωρο που εγκαταλείπουμε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα κι ενώ είμαστε στην κορυφή της κατηγορίας μας. Πλέον οι ελπίδες μας για τον μεγάλο στόχο της χρονιάς, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της F2, λιγοστεύουν. Θα επιστρέψουμε δριμύτεροι στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στο Φθινοπωρινό Ράλλυ τον Οκτώβριο και ελπίζουμε η τύχη να είναι με το μέρος μας»

Την προσπάθεια του πληρώματος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος στηρίζουν η εταιρεία Medea Trans, μια εταιρεία αφοσιωμένη στη μεταφορά ιατρικών προϊόντων, φαρμάκων και ιατρικών ειδών, που προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολλές περιοχές της Ελληνικής επικράτειας.

Επίσης, στο πλευρό των Πολυκάρπου-Βότση βρίσκονται τα λιπαντικά αυτοκινήτου Mannol Oil. Οι εταιρείες Shockslab, Alkis Car Servicing, Rally Art Technology, Sotirchos Engineering και το βουλκανιζατέρ ελαστικών του Βασίλη Αντωνιάδη είναι υπεύθυνοι για την προετοιμασία και συντήρηση του αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε την προσπάθεια του Πανίκου Πολυκάρπου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  https://www.facebook.com/panik99

 

Από Apostolis