Στη δεύτερη θέση του 37ου Ράλλυ Φθιώτιδος τερμάτισαν οι Γιώργος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου που αγωνίστηκαν με το Skoda Fabia R5 της irace! Ο δεύτερος γύρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ράλλυ αποδείχθηκε πιο σκληρός απ’ ότι αναμενόταν εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή του προγράμματος με τα πληρώματα να αγωνίζονται τρεις φορές στην ειδική διαδρομή της Δίβρης.

Το δίδυμο της irace ενώ βγήκε αλώβητο από τα πρώτα στεγνά αγωνιστικά χιλιόμετρα της διαδρομής, αντιμετώπισε κλατάρισμα στο τελείωμα, παρόλα αυτά κατόρθωσε να πετύχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην εναρκτήρια Δίβρη. Κύριο χαρακτηριστικό στο δεύτερο μισό της ήταν η πολλή λάσπη σε συνδυασμό με πέτρες που είχαν βγει στην επιφάνεια, δυσχεραίνοντας με αυτό τον τρόπο το έργο των πληρωμάτων. Η συνέχεια ήταν ακόμη χειρότερη για τον Πρωταθλητή Ελλάδος του 2019, καθώς στην επόμενη διέλευση οδήγησε στα τελευταία χιλιόμετρα με δύο (!) κλαταρισμένα ελαστικά, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και παράλληλα τις όποιες ελπίδες είχε για τη νίκη. Ούτε τότε όμως έχασε τη δεύτερη θέση γενικής, νιώθοντας πλέον καυτή την ανάσα των αντιπάλων του. Στο τρίτο και τελευταίο πέρασμα από τη Δίβρη, οι Γιώργος Κεχαγιάς-Μάριος Τσαούσογλου αισθάνθηκαν πιο άνετα στο irace Skoda Fabia R5, κινήθηκαν ταχύτατα, αποφεύγοντας τις παγίδες που έκρυβε η διαδρομή και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του 37ου Ράλλυ Φθιώτιδος. Με αυτό τον τρόπο ανέβηκαν για πρώτη φορά φέτος στο βάθρο, πετυχαίνοντας μια αρκετά ενθαρρυντική επίδοση, λαμβάνοντας υπόψη την ελάχιστη εμπειρία του οδηγού σε λασπωμένο τερέν. Στο πλευρό του πληρώματος ήταν και σε αυτό τον αγώνα η on salenothing is impossible.

Αντικρίζοντας την καρό σημαία στη δεύτερη συνάντηση της χρονιάς η ομάδα της irace βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια του θεσμού που θα δοθεί στον Πύργο με τη διεξαγωγή του Ολυμπιακού Ράλλυ στα μέσα Οκτωβρίου!

Ακολουθείστε μας στο facebook: https://www.facebook.com/iracegr/

Από Apostolis