Οι Γιάννης Παπαδημητρίου- Νίκος Πετρόπουλος με Skoda Fabia R5 Evo στα χρώματα της RS200 Motor Oil επικράτησαν στο Ράλλυ Start Line με έδρα το Λουτράκι, πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Σε έναν αγώνα που ο συναγωνισμός ήταν έντονος, καθώς συγκέντρωσε 5 αυτοκίνητα προδιαγραφών R5, το δίδυμο ήταν στην πρωτοπορία από την αρχή του αγώνα και έμεινε επικεφαλής μέχρι το τέλος του.

Το πρώτο ράλλυ της σεζόν αποδείχτηκε πολύ σκληρό για αυτοκίνητα και πληρώματα, με τον Πρωταθλητή Ελλάδας του 1999, να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο σε όλες τις ειδικές διαδρομές και να μην αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση στον ανταγωνισμό. Η μεγάλη εμπειρία του πληρώματος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις απαιτητικές ειδικές διαδρομές του Λουτρακίου. Ξεκίνησε έτσι με το δεξί τις εμφανίσεις του στο Πρωτάθλημα και ευελπιστεί να συνεχίσει την προσπάθεια του και στους υπόλοιπους τρεις αγώνες του θεσμού.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου δήλωσε στον τερματισμό: Ευχαριστηθήκαμε κάθε χιλιόμετρο του αγώνα, καταφέρνοντας να αποφύγουμε τα λάθη, επιτυγχάνοντας το στόχο μας που ήταν μια αξιόλογη εμφάνιση. Οι ειδικές διαδρομές κατά γενική ομολογία ήταν σκληρές, ενώ οι νυχτερινές ειδικές μας δυσκόλεψαν ιδιαίτερα αφού είχαμε αρκετό καιρό να οδηγήσουμε βράδυ. Ευελπιστούμε να βρεθούμε και σε άλλους χωμάτινους αγώνες.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο πλήρωμα της RS200 Motor Oil που για ακόμα μια φορά μας έκανε υπερήφανους!

Από Apostolis