Το πρωτάθλημα αρχίζει και μπορεί η εξέδρα να μην πλημμυρίζει λόγω κορωνοϊού και υγειονομικού πρωτοκόλλου, οι προοπτικές όμως φαντάζουν ευοίωνες με την ποιότητα της λίστας συμμετοχών.

Οι «μικροί» δεν ήρθαν λόγω της οικονομικής κατάστασης και ενδεχομένως λόγω της σκληρότητας των ειδικών, οι «μεγάλοι» όμως δηλώνουν βροντερό παρών, με 5 συμμετέχοντες της κατηγορίας R5 και αρκετούς ακόμα της επαναφερόμενης μετά από πολλά χρόνια κατηγορίας Ν στους τίτλους των ελληνικών ράλλυ.

Κι αν στα χαρτιά το δίδυμο Παπαδημητρίου-Πετρόπουλου με το RS200 Skoda Fabia R5 Evo φαντάζει ως το ακλόνητο φαβορί, οι πρωταθλητές Κεγαχιάς- Τσαούσογλου (Skoda Fabia R5) θα είναι εκεί να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, οι Σερδερίδης- Miclotte με το ολοκαίνουριο Skoda Fabia R5 Evo της SXM δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν θέση στο βάθρο, ο Dirt Champion Ζυμαρίδης με τον Σούκουλη δίπλα του (Skoda Fabia R5) είναι ικανός για όλα, ενώ κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει τους Χαλκιά- Μαχαίρα με το νέο τους απόκτημα, ένα Ford Fiesta R5.

Ενδιαφέρουσα αναμένεται η μάχη και στην κατηγορία Ν, με πολλούς συνδυασμούς να φλερτάρουν με την πρώτη νίκη της χρονιάς, με τους ανερχόμενους Ρουστέμη- Νικολόπουλο (Mitsubishi Lancer Evo X) και Ισμαήλο- Μπακλώρη (Mitsubishi Lancer Evo IX) να βρίσκονται ανάμεσα τους. Δύο πληρώματα από την Κύπρο, οι Νικολάου- Ζάκου και Αγαθοκλέους Βλαχαντώνη θα ριχτούν στη μάχη διεκδικώντας μέχρι και την πρώτη θέση με τα 9αρια τους. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η «μεταγραφή» των «ιστορικών» Γ. Παραδείση- Ποιμενίδη στην κατηγορία Ν αλλά και οι επιδόσεις των σχετικά «νέων» στα Ράλλυ Π. Ηλιόπουλου- «Φαντομά», αμφότερα τα πληρώματα με Mitsubishi Lancer Evo IX. Στην φτωχή F2 θα αναμετρηθούν οι «πισωκίνητοι» Ντ. Αντωνίου- Α. Αντωνίου (Ford Escort RS) με τους «προσθιοκίνητους» Λευκαδίτη- Κόντο (Peugeot 206 XS) και «Backo»- «Άρης Ιαβέρης» (Ford Fiesta R2), με την κατάσταση των ειδικών διαδρομών να αφήνει πολλά περιθώρια για εκπλήξεις!

Το 56ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ δείχνει να αναβαθμίζεται, όπως αναβαθμισμένες θα είναι και οι εικόνες του αγώνα με το «παγκόσμιο» rallypixels να δίνει φως στον αγώνα!

Τα λέμε στο Λουτράκι!

Από Harris