Μετά την ανακοίνωση από την ΟΜΑΕ του προγράμματος των ελληνικών αγώνων για το 2019, σε συνδυασμό με την απώλεια του Ράλλυ Ακρόπολις, θα παρατείνουμε την αποχή μας από την προβολή των εγχώριων πρωταθλημάτων για ακόμη μια χρονιά. Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι πληθώρα αγώνων ματαιώθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια και θεσμοί όπως πρωταθλήματα και κύπελλα δεν προσμέτρησαν, η διοίκηση του σπορ, μαζί με αυτούς που τη στηρίζουν, εξακολουθεί να εθελοτυφλεί και να συνεχίζει την ίδια πορεία που οδηγεί στην παρακμή του ελληνικού motorsport. Κανένα πλάνο, κανένας σχεδιασμός, τίποτα καινούριο…

Από την άλλη πλευρά, είναι αλήθεια ότι δεν συναντήσαμε στο χώρο ανθρώπους να πιστέψουν στις ιδέες μας, στην όρεξη και το μεράκι μας, διατεθειμένους να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια μας προς όφελος του αθλήματος. Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες είναι αδύνατη οποιαδήποτε εμπλοκή μας. H στείρα αναπαραγωγή δελτίων τύπου δεν συμβαδίζει με τις πρακτικές μας και οι γνώσεις, ο χρόνος, η παρουσία, η συνέπεια δυστυχώς κοστίζουν.

Θα συνεχίσουμε να καλύπτουμε διακριτικά το Παγκόσμιο αλλά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ μέσα από την ιστοσελίδα μας ( www.grally.gr ) και επιφυλασσόμαστε να προβάλλουμε αξιόλογες προσπάθειες εντός και εκτός συνόρων, όσο μας το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας.

Καλή χρονιά!

Από Harris