Έχοντας ξεπεράσει το μηχανικό πρόβλημα του Σαββάτου, το πλήρωμα της irace, Λευτέρης Αλυγιζάκης-Μιχάλης Χατζηδάκης, συμμετείχε στο σκέλος της Κυριακής, γράφοντας πολύτιμα αγωνιστικά χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του Skoda Fabia R5. Οι Κρητικοί φεύγουν από το Ράλλυ Κένταυρος, με θετικό πρόσημο, καθώς σημείωσαν στις τέσσερις από τις έξι ειδικές διαδρομές του αγώνα που ολοκλήρωσαν, τη δεύτερη ταχύτερη επίδοση.

«Είμαστε ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις μας στον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Ασφάλτου. Δυστυχώς το πρόβλημα στην αντλία βενζίνης το Σάββατο δεν μας επέτρεψε να παλέψουμε για μια καλή θέση στη γενική κατάταξη.», δήλωσε ο Λευτέρης Αλυγιζάκης και συνέχισε: «Οι ειδικές της Κυριακής ήταν εντελώς διαφορετικές από αυτές της πρώτης μέρας. Ήταν αρκετά γλιστερές, παρ’ όλα αυτά μας άρεσαν πολύ. Οι χρόνοι μας σε σχέση με το έτερο Skoda Fabia R5 του αγώνα ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και είχαμε μια ωραία «άτυπη» κόντρα μεταξύ μας. Στην Power Stage πήραμε τους βαθμούς της δεύτερης θέσης, γεγονός που μας αφήνει μια γλυκιά γεύση από τον αγώνα, παρά το γεγονός πως είχαμε εμπρός αριστερά κλατάρισμα στο τελευταίο κομμάτι της ειδικής.»

Επόμενος αγώνας για τους Αλυγιζάκη-Χατζηδάκη είναι το Ηπειρωτικό Ράλλυ στις αρχές Ιουλίου: «Αυτή η χρονιά είναι αναγνωριστική για εμάς. Θέλουμε αγώνα με τον αγώνα να εξοικειωνόμαστε με το τσέχικο αυτοκίνητο και να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας. Στο Ράλλυ Κένταυρος, είδαμε πού βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Συλλέξαμε πολύτιμες πληροφορίες, οι οποίες θα είναι χρήσιμες για τη συνέχεια στο θεσμό. Ραντεβού στα Γιάννενα τον επόμενο μήνα.», ήταν τα λόγια του 42χρονου οδηγού.

Στο πλευρό του πληρώματος της irace τη φετινή χρονιά, βρίσκονται η εισαγωγική εταιρεία ανταλλακτικών στο Ρέθυμνο Provias, τα λιπαντικά Total Hellas δια μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου στην Κρήτη, κ. Πρόβια, η εταιρεία Anysma που προσφέρει υπηρεσίες τεχνολογίας καθώς και το κατάστημα ελαστικών Ψιστάκης.

Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της i-race, μέσω της σελίδας της ομάδας στο facebook:

https://www.facebook.com/iracegr

Από Apostolis

Μια σκέψη στο “Ικανοποίηση για τις επιδόσεις του πληρώματος της i-race στο Ράλλυ Κένταυρος!”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.