Κάτω από τον καυτό ήλιο διεξήχθησαν στην περιοχή της Φθιώτιδας οι χρονομετρημένες δοκιμές της Ανάβασης Μοσχοκαρυάς, μιας ανάβασης που επέστρεψε στο καλεντάρι των ελληνικών αγώνων μετά από πολυετή απουσία. Σε αρκετές κατηγορίες, τα φαβορί έδειξαν ήδη από τις δοκιμές τις άγριες διαθέσεις τους, ωστόσο οι μάχες δε θα λείψουν την Κυριακή!

Στα 2000+ κυβικά, ο Γιάννης Ποτουρίδης με Mitsubishi Lancer Evo IX έδειξε πως δύσκολα θα χάσει τη νίκη στον αγώνα, με τους τοπικούς Νίκο Ζιώβα (Mitsubishi Lancer Evo IX) και Γιώργο Κυρίτση (Mitsubishi Lancer Evo VI) να θέλουν να επιτεθούν την Κυριακή.

Στην κατηγορία έως 2000 κυβικά, στις δοκιμές ξεχώρισε ο Παρασκευάς Φούρλας (Honda Civic VTi), ενώ οι Ντίνος Αντωνίου (Ford Escort RS 2000 MKII), Δημήτρης Πλακουτσής (Peugeot 206 GTi) και Νίκος Ντούρας (Peugeot 206 RC) θα έχουν ωραία κόντρα.

Ο τοπικός Ανδρέας Γρηγορόπουλος (Peugeot 205 GTi) που επέστρεψε στο μπάκετ μετά από πολύμηνη αποχή δείχνει αποφασισμένος για τη νίκη στην κατηγορία των 1600 κυβικών, ενώ πολύ καλούς χρόνους πραγματοποίησε το Σάββατο ο μοναδικός αγωνιζόμενος στα 1400, Μίλτος Πλατώνης με Toyota Yaris.

Στη Formula Saloon, ο Αποστόλης Κυριακούδης (Nissan 200SX) συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο σε άλλη μια φτωχή κατηγορία από άποψη συμμετοχών.

Την Κυριακή, ο αγώνας ξεκινάει στις 11.00, με το δρόμο να κλείνει στις 10.00. Καλή επιτυχία στους οδηγούς!

Από Harris