Πανελλήνιο Κύπελλο Χωμάτινων Ράλλυ 2025- 4. Ράλλυ Σπριντ Λιβαδειάς- review- Με δύσκολες συνθήκες!

Με λάσπη, ομίχλη και βροχή διεξήχθη το Ράλλυ Σπριντ Λιβαδειάς στην “Ακροπολική” ειδική Δίστομο την Κυριακή 19 Οκτώβρη. Ο αγώνας που προσμετρούσε στο Κύπελλο Χώματος και στο Πρωτάθλημα Ιστορικών μάζεψε πολλές συμμετοχές, που θα ήταν ακόμη περισσότερες αν επιτρεπόταν στα Κυπριακά πληρώματα να εκκινήσουν.

Ο ανταγωνισμός για τη νίκη ήταν έντονος, με τους Παλαιοκώστα- Βίγκο (Renault Clio Rally3) να επικρατούν τελικά και τους Π. Παραδείση- Φράγκου (Renault Clio Rally3) να εγκαταλείπουν στην τελευταία ειδική από κομμένο ημιαξόνιο.
Στη δεύτερη θέση της γενικής τερμάτισαν οι έμπειροι Μποζιονέλος- Παναρίτης (Mitsubishi Lancer Evo VI), μπροστά από τους νικητές της F2 Παπαχριστόπουλο- Ξανθό που σημείωσαν ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση φέτος. Το πλήρωμα του Peugeot 208 R2 κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία ενώ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του κυπέλλου στη γενική!
Εντυπωσίασαν με τους χρόνους τους στα bucket της Toyota Celica GT-4 οι Λιάντζουρας- Φωτεινογιαννόπουλος που έχασαν πολύ χρόνο στην τελευταία ειδική από κομμένο ημιαξόνιο και περιορίστηκαν στην τέταρτη θέση, μπροστά από τους Παντελάκη- Παναγιωτούνη με Skoda Fabia Rally2 Evo.
Δεύτεροι στην F2 ολοκλήρωσαν οι σταθεροί φέτος Κιμωνίδης- Ζέρβας (Ford Fiesta Rally4), ενώ τη νίκη στην Ε πήραν οι Γ. Υφαντής- Μουτζούρης (Opel Ascona) στον πρώτο τερματισμό του 22χρονου οδηγού! Το βάθρο της Ε συμπλήρωσαν οι Δήμος- Σιγάλας (Ford Escort MKII) και οι φετινοί Κυπελλούχοι Αναστασόπουλος- Παρασκευόπουλος (Toyota Corolla AE92).
Με μεγάλη ανατροπή στην τελευταία ειδική οι Μιχαλόπουλος- Τζαβάρας (Toyota Yaris) “έκλεψαν” τη νίκη στη C6 από τους Σ. Κόκκινο- Π. Κόκκινο (Toyota Yaris) για μόλις 2,5 δευτερόλεπτα!
Στα ιστορικά εύκολη ήταν η επικράτηση των Σταφυλοπάτη- Χατζηρήγα με Lancia Delta Integrale 16V, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι Μελάς- Βαρδαξής (Porsche 911) και Γ. Παραδείσης- Στεργίου (Ford Escort MKI).
Τελικά αποτελέσματα:






