GRally

Ειδήσεις από αγώνες ράλλυ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

WRC Νέα του WRC

VE2 Rally Team- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023- Και φέτος παρόντες με νέα χρώματα και υψηλές φιλοδοξίες!

 

Η διάκριση ανάμεσα στα Ελληνικά πληρώματα αλλά και ανάμεσα σε αυτά της κατηγορίας WRC2 είναι ο στόχος των Βασίλειου και Ιωάννη Βελάνη και τη φετινή χρονιά που το Ράλλυ Ακρόπολις γιορτάζει τα 70 χρόνια από την πρώτη του διοργάνωση.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη του παρουσία τα δύο τελευταία χρόνια, όταν και κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία WRC3 και την τέταρτη μεταξύ των Ελλήνων το 2021 και τη δεύτερη ανάμεσα στα Ελληνικά Πληρώματα το 2022, το δίδυμο της ομάδας θα αγωνιστεί και πάλι απέναντι στα κορυφαία πληρώματα του κόσμου με ένα Skoda Fabia Rally2 Evo στην κατηγορία WRC2 του πρωταθλήματος.

Την ευθύνη συντήρησης του αυτοκινήτου έχει η ToppCars Rally Team υπό την επίβλεψη του manager της ομάδας Ρομπερτ Ναχμία που έχει αναλάβει το συντονισμό της όλης προσπάθειας.

Σημαντικές εταιρείες στηρίζουν τη φετινή προσπάθεια της VE2 Rally Team.

Το myZen.gr, το online κανάλι ασφάλισης από την Groupama Ασφαλιστική, που έχει ξεχωρίσει ήδη στο χώρο της online ασφάλισης αυτοκινήτου, με κύρια χαρακτηριστικά την ασφάλεια, την ευκολία και την οικονομία.

Η Singer, με πάνω από 172 χρόνια διεθνούς παρουσίας και ένα εμπορικό σήμα παγκοσμίου φήμης είναι συνώνυμο της ραπτομηχανής, της αξιοπιστίας και της άριστης ποιότητας, καθιστώντας τη θέση της εταιρείας ηγετική στον τομέα των ηλεκτρικών ειδών οικιακού εξοπλισμού.

H Toyotomi, ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά κλιματισμού με σημαντική θέση και δραστηριοποίηση στις αγορές των μεγάλων και μικρών ηλεκτρικών συσκευών και με δραστηριότητες σε περισσότερες από 12 ευρωπαϊκές χώρες.

Η Technohull, εταιρεία κατασκευής πολυτελών σκαφών υψηλών επιδόσεων, η Ergorom, κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Ρουμανία που ειδικεύεται σε ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων και η vodka Serkova, ένα από τα κορυφαία ποτά της αγοράς.

Στο πλευρό της ομάδας θα είναι επίσης η Cosmote TV που προβάλλει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ στην Ελλάδα αλλά και τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και οι 4Τροχοί, το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου της πατρίδας μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους αγώνες και στις προσπάθειες των Ελληνικών πληρωμάτων.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις διεξάγεται από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου με επίκεντρο την πόλη της Λαμίας και περιλαμβάνει 15 από τις σκληρότερες ειδικές διαδρομές του κόσμου σε Αττική, Κορινθία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και Ευρυτανία. Το φετινό highlight του αγώνα, που θα διαδεχθεί την υπερειδική στο Σύνταγμα το 2021 και την αντίστοιχη στο Ο.Α.Κ.Α. το 2022, θα είναι η Super Special Stage στην Πλατεία Νερού, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά πολλές χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Γνωρίστε το δίδυμο της VE2 Rally Team

Οδηγός: Βασίλειος Βελάνης

Πρώτος Αγώνας: Ολυμπιακό Ράλλυ 2007 – Ford Escort MKI

Σημαντικότερες Επιτυχίες:

  • 2 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος Ιστορικών (2007, 2008)
  • Νικητής Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2009
  • Νικητής Ράλλυ ΔΕΘ 2012
  • 2 φορές δεύτερος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (2015,2016)
  • 6ος στην κατηγορία WRC3 – ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021
  • 2ος Έλληνας- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022
  • 5η συμμετοχή στο Ράλλυ Ακρόπολις

 Συνοδηγός: Ιωάννης Βελάνης

Πρώτος Αγώνας: Ολυμπιακό Ράλλυ 2007 – Ford Escort MKI

Σημαντικότερες Επιτυχίες:

  • 2 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος Ιστορικών (2007, 2008)
  • Νικητής Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2009
  • Νικητής Ράλλυ ΔΕΘ 2012
  • 2 φορές δεύτερος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (2015,2016)
  • 6ος στην κατηγορία WRC3 – ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021
  • 2ος Έλληνας – ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022
  • 5η συμμετοχή στο Ράλλυ Ακρόπολις

Ακολουθήστε την ομάδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100035389826932

Instagram: https://www.instagram.com/ve2rallyteam/