Το πλήρωμα της VE2 Rally Team με τους Βασίλη και Γιάννη Βελάνη στα bucket του Skoda Fabia Rally2 Evo ολοκλήρωσε με επιτυχία το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις! Χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του τετραήμερου αγώνα, κινήθηκε σβέλτα, τερματίζοντας στην τρίτη θέση μεταξύ των Ελλήνων της κατηγορίας RC2 και στην έκτη θέση του πρωταθλήματος WRC3.

«Ο τερματισμός στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ήταν για εμάς μια πρόκληση», ήταν τα πρώτα λόγια του οδηγού μετά τον τερματισμό, ο οποίος συνέχισε: «Ήταν ένας αγώνας που τα είχε όλα! Σκόνη, λάσπη, βροχή σε ορισμένα σημεία του, γεγονός που απαιτούσε να έχεις σωστές σημειώσεις, να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος και αρκετά προσεκτικός. Χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του συνοδηγού μου, Γιάννη Βελάνη, και την καθοδήγηση του  manager της  VE2 Rally Team Ρόμπερτ Ναχμία καταφέραμε να βγούμε αλώβητοι από τις 15 ειδικές διαδρομές του ράλλυ και να ανεβούμε στη ράμπα του τερματισμού την Κυριακή»

Αν και πρωταρχικός στόχος της ομάδας ήταν ο τερματισμός και η αξιοπρεπής εμφάνιση στον ένατο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, το τελικό αποτέλεσμα αντάμειψε με το παραπάνω τις προσπάθειες του πληρώματος: «Σκοπός μας ήταν να ευχαριστηθούμε τη συμμετοχή μας και να κάνουμε όλα τα αγωνιστικά χιλιόμετρα του αγώνα. Τα καταφέραμε! Η τρίτη θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων στην κατηγορία RC2 και η έκτη θέση στο πρωτάθλημα WRC3 μας χαροποιεί ιδιαίτερα και λειτουργεί ως ανταμοιβή των κόπων μας»

Το πλήρωμα οδήγησε για πρώτη φορά στον αγώνα ένα Skoda Fabia Rally2 Evo, της Ουγγρικής ToppCars Rallye Team, το οποίο αποδείχθηκε αξιόπιστο: «Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μας, η οποία έφερε ένα άψογα προετοιμασμένο αυτοκίνητο, το οποίο ανταπεξήλθε πλήρως στις αντιξοότητες του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Πραγματικά, το τελευταίας εξέλιξης Skoda αποδείχθηκε “Top” και το χαρήκαμε!», ανέφερε ο οδηγός της ομάδας ο οποίος δήλωσε αναφορικά

με τους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στις ειδικές διαδρομές: «Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς τόσο στις ειδικές διαδρομές, όσο και στις απλές από όπου περνούσε ο αγώνας. Ήταν αρκετά συγκινητικό να βλέπεις ανθρώπους κάθε ηλικίας να σε χειροκροτούν. Οι στιγμές αυτές θα παραμείνουν αξέχαστες!» ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα και στα υπόλοιπα Ελληνικά πληρώματα που συμμετείχαν στον αγώνα: «Συγχαρητήρια σε όλα τα Ελληνικά και Κυπριακά πληρώματα που συμμετείχαν στο Ράλλυ Ακρόπολις και προσέφεραν θέαμα στον κόσμο. Ο ανταγωνισμός μεταξύ μας στις ειδικές ήταν πολύ όμορφος και μας βοηθάει να γίνουμε ακόμα καλύτεροι»

Η ομάδα της VE2 Rally Team θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα η συμμετοχή των Βασίλη και Γιάννη Βελάνη στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Τις εταιρείες Singer, Step Logomats, Serkova, Technohull, Ergorom, Rombiz που στήριξαν την προσπάθεια μας, τον πανταχού παρών manager της ομάδας Ρόμπερτ Ναχμία που έδινε άμεσες λύσεις σε όποιο πρόβλημα προέκυπτε. Τον Θάνο Ζιώζια και την MBranding για το ξεχωριστό «ντύσιμο» του αγωνιστικού μας, το Rallypixels για τις «μαγικές» φωτογραφίες, τον Μύλο στο Γαλαξίδι στον οποίο έγινε η παρουσίαση της συμμετοχής μας, το ξενοδοχείο Γανυμήδης στο Γαλαξίδι για την υπέροχη φιλοξενία και τον Massage Therapist Σοφιανό Μπουρτζώνη. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους 4Τροχούς και την Cosmote TV για την προβολή της προσπάθειας μας, όπως και τα όλα τα Μέσα Ενημέρωσης που έστρεψαν τους προβολείς τους στην ομάδα μας. Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε  προσωπικά τους Πάνο Χατζητσοπάνη, Νίκο Παυλίδη, Νίκο Πετρόπουλο, Θύμιο Χατζηγιάννη και Φώτη Τσούμα για την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλα τα επίπεδα.

Το Ράλλυ Ακρόπολις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ μας γέμισε εμπειρίες και συναισθήματα και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε μας στο facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100035389826932

Από Apostolis