Πρώτος εκκινούσε στο σκέλος του Σαββάτου ο Ιορδάνης Σερδερίδης, ο οποίος έπειτα από την εγκατάλειψη την Παρασκευή επέστρεψε στον αγώνα. Έχοντας χάσει πολλά λεπτά εξαιτίας των ποινών, ο Έλληνας οδηγός βρίσκεται εκτός του αρχικού του στόχου και πλέον έχει στο μυαλό του να τερματίσει στο απαιτητικό, όπως αποδεικνύεται, Ράλλυ Μεξικό.

«Όντας το τελευταίο αυτοκίνητο προδιαγραφών Rally1 στην κατάταξη, επωμιστήκαμε το δύσκολο έργο να εκκινούμε πρώτοι και να “καθαρίζουμε το δρόμο” στις εννέα ειδικές διαδρομές του Σαββάτου», ήταν τα λόγια του Ιορδάνη Σερδερίδη, ο οποίος πρόσθεσε: «Γλιστράει αρκετά, όμως είμαστε ικανοποιημένοι από το ρυθμό που ακολουθήσαμε, καθώς χωρίς άγχος απολαμβάνουμε την κάθε ειδική και διασκεδάζουμε. Στο απογευματινό loop των ειδικών “κατεβάσαμε” τον χρόνο μας και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα»

Την Κυριακή πέφτει η αυλαία του Ράλλυ Μεξικό με τη διεξαγωγή τεσσάρων ειδικών διαδρομών: «Στόχος μας την τελευταία ημέρα είναι να ολοκληρώσουμε τον αγώνα και να υψώσουμε την Ελληνική σημαία στον τερματισμό για να χαροποιήσουμε τους Έλληνες και όχι μόνο φίλους του σπορ που μας στηρίζουν. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύω θα τα καταφέρουμε.»

 

Παρακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο Ράλλυ Μεξικό μέσα από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

Από Apostolis