Σαφώς βελτιωμένη εικόνα παρουσίασε το δίδυμο των Ιορδάνη Σερδερίδη- Fred Miclotte τη δεύτερη ημέρα του Ράλλυ Μόντε Κάρλο μετά το άσχημο ξεκίνημα του στις ειδικές της Πέμπτης. Ανέβηκε αρκετές θέσεις στην κατάταξη χωρίς ωστόσο να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που θα ήθελε.

“Μετά την πολύ άσχημη βραδιά που είχαμε την Πέμπτη, τουλάχιστον ευχαριστηθήκαμε την οδήγηση στις ειδικές της Παρασκευής. Με το φως της ημέρας αισθάνομαι πολύ καλύτερα πίσω από το τιμόνι του Puma Rally1. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα και προσπαθούμε σιγά σιγά να ανεβάσουμε το ρυθμό μας” δήλωσε ο Σερδερίδης που θέλει να ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση.

 “Είναι γεγονός πως δεν βρισκόμαστε εκεί που θα θέλαμε και είμαστε πολύ μακριά από τους στόχους που θέσαμε πριν την εκκίνηση. Παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να βρούμε καλύτερη αίσθηση με το Ford Puma Rally1 στις πολύ απαιτητικές ειδικές του Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Κάθε αγωνιστικό χιλιόμετρο είναι και μάθημα για εμάς στην προσπάθεια μας να μάθουμε καλύτερα το αυτοκίνητο και να βελτιώσουμε τους χρόνους μας. Σε κάθε περίπτωση το διασκεδάζουμε και αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που τρέχουμε στον αγώνα” ήταν τα λόγια του Έλληνα οδηγού μετά την ολοκλήρωση των ειδικών του σκέλους.

Η προσπάθεια του Ιορδάνη Σερδερίδη συνεχίζεται το Σάββατο, όπου μάλιστα το Puma με την ελληνική σημαία στον ουρανό θα ξεκινάει πρώτο στις ειδικές διαδρομές. Το πρόγραμμα του σκέλους περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές και 112 αγωνιστικά χιλιόμετρα, με τα πληρώματα να μην έχουν την πολυτέλεια του ενδιάμεσου service το μεσημέρι του Σαββάτου.

Παρακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο μέσα από την προσωπική σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans

Από Apostolis