Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την πρώτη μέρα εμφανίστηκε ο Ιορδάνης Σερδερίδης που ανέβασε ρυθμό το Σάββατο και κέρδισε θέσεις στη γενική κατάταξη του Ράλλυ Πολωνίας. Ο Έλληνας οδηγός που συμμετέχει για πρώτη φορά με το Citroen DS3 WRC σε χωμάτινη επιφάνεια βρίσκεται εντός στόχων και θα επιδιώξει να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στο τελευταίο σκέλος της Κυριακής.

Με το σωστό πλέον set up στο αυτοκίνητο, ο Καβαλιώτης οδηγός ξεκίνησε προσεκτικά το δύσκολο και μακροσκελές σκέλος του Σαββάτου: «Γνωρίζαμε πως η δεύτερη μέρα θα ήταν αρκετά δύσκολη και επιλέξαμε να μην πιέσουμε από την αρχή, καθώς ήταν εύκολο να υποπέσουμε σε λάθος.», δήλωσε ο οδηγός, ο οποίος συνέχισε: «Οι συνθήκες που επικρατούσαν στις ειδικές διαδρομές ήταν καλύτερες σε σχέση με την πρώτη μέρα, αν και υπήρχαν ορισμένα γλιστερά σημεία που έπρεπε να είσαι προσεκτικός.»

Μετά το ενδιάμεσο σέρβις, ο εκπρόσωπός μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλλυ, βελτίωσε τις επιδόσεις του, κατεβάζοντας αρκετά τους χρόνους του σε σχέση με τις πρωινές ειδικές: «Βλέποντας στο πρώτο πέρασμα πως η κατάσταση των δρόμων ήταν καλύτερη σε σχέση με την Παρασκευή, αποφασίσαμε να πιέσουμε στο δεύτερο loop των διαδρομών, ανεβαίνοντας θέσεις στην κατάταξη. Απέχουμε αρκετά βέβαια, από πιο έμπειρους οδηγούς, ωστόσο ευχαριστηθήκαμε αρκετά το Σάββατο.», τόνισε ο Ιορδάνης Σερδερίδης που οδεύει για τον τρίτο συνεχόμενο τερματισμό σε Ράλλυ Πολωνίας.

Το σκέλος της Κυριακής είναι το μικρότερο σε μήκος και περιλαμβάνει 4 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 60 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Από Apostolis