Με όλη την περιοχή γύρω από τη Juvaskyla να ζει στο ρυθμό του Ράλλυ ολοκληρώθηκε η υπερειδική διαδρομή του αγώνα! Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών πέρασε το απόγευμα του στο Harju, προάστιο την πόλης-κέντρο του αγώνα, παρακολουθώντας το θέαμα που προσέφεραν οι αστέρες του WRC!

013 copy

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σε μια ειδική που δεν αντιπροσωπεύει τις συνθήκες του αγώνα, οι Andreas Mikkelsen (VW Polo R WRC) και Ott Tanak (Ford Fiesta RS WRC) σημείωσαν τον ταχύτερο χρόνο, μόλις 1 δέκατο του δευτερολέπτου μπροστά από τον πρωταθλητή Sebastien Ogier (VW Polo R WRC). Οι Thierry Neuville (Hyundai i20 WRC), Kris Meeke (Citroen DS3 WRC) και Jari- Matti Latvala (VW Polo R WRC) ακολούθησαν λίγο πιο πίσω, όλοι τους ικανοί για τη νίκη, στις πολύ γρήγορες ειδικές μέσα στα δάση της Φινλανδίας.

019 copy

Μεγάλη ημέρα για τον αγώνα η Παρασκευή, με τους θεατές να έχουν να διαμορφώσουν το προγραμμα τους επιλέγοντας την παρακολούθηση τους ανάμεσα σε 11 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 147 χιλιομέτρων. Είμαστε σίγουροι ότι συναγωνισμός και θέαμα δεν θα λείψουν!

Αποτελέσματα υπερειδικής:

sss

Από Harris