Στην καρδιά μιας από τις μεγαλύτερες πόλης του κόσμου, αυτής του Μεξικού, της πρωτεύουσας της χώρας, διεξήχθη την Πέμπτη το απόγευμα (χαράματα Παρασκευής ώρα Ελλάδας) η υπερειδική διαδρομή του Ράλλυ Μεξικού,  τρίτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ!

Ο κόσμος που παρακολούθησε την υπερειδική ήταν πολύς και φαίνεται πως άξιζε ο κόπος για την αερομεταφορά των πρωταγωνιστών από τη Leon στην πρωτεύουσα και πάλι πίσω, για μια ασφάλτινη δοκιμασία 3 χιλιομέτρων.

Ο Juho Hanninen με Toyota Yaris WRC ήταν ο ταχύτερος ανάμεσα στα 24 πληρώματα που πήραν εκκίνηση στη βρεγμένη διαδρομή, ακολουθούμενος από τους Kris Meeke (Citroen C3 WRC) και Ott Tanak (Ford Fiesta WRC). Η υπερειδική ήταν μοιρασμένη σε δύο σκέλη, με τον Hanninen να επικρατεί στο πρώτο και τον Ogier (Ford Fiesta WRC) στο δεύτερο.

Την Παρασκευή στις 19:28 ώρα Ελλάδας ξεκινάει το κυρίως μενού του πρώτου σκέλους του αγώνα με τη μήκους 55 χιλιομέτρων El Chocolate, την πιο απαιτητική ειδική του αγώνα. Επτά ειδικές συνολικά περιλαμβάνει η ημέρα με συνολικό μήκος 155 αγωνιστικών χιλιομέτρων, με τις δύο υπερειδικές στο αυτοκινητοδρόμιο της Leon να κλείνουν το πρόγραμμα του σκέλους.

Αποτελέσματα υπερειδικής:

Από Harris