Στην πραγματικότητα είναι πολύ περισσότερες, αφού στην επικράτεια της Φινλανδίας και ιδιαίτερα στην περιοχή που διεξάγεται ο θεαματικότερος διαχρονικά αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ αγγίζουν το πενταπλάσιο νούμερο! Στη σκανδιναβική χώρα και πιο συγκεκριμένα στην πανεπιστημιούπολη της Jyvaskyla θα βρεθούν στο τέλος της εβδομάδας οι αστέρες του WRC για να λάβουν μέρος στον έναν από τους πέντε «τελικούς» που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι τέσσερις διεκδικητές του πρωταθλήματος αποτελούν τα φαβορί για τη νίκη και στη Φινλανδία με τα ενδεχόμενα να μοιάζουν ισοπίθανα για όλους! Ο πρωταθλητής Sebastien Ogier (Ford Fiesta WRC) θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα στη βαθμολογία, ο Thierry Neuville (Hyundai i20 Coupe WRC) βρίσκεται σε σπουδαία φόρμα και απειλεί, ο Ott Tanak (Ford Fiesta WRC) είναι ικανότατος στους αγώνες των υψηλών ταχυτήτων και ο Jari-Matti Latvala (Toyota Yaris WRC) αγωνίζεται μέσα στο σπίτι του!

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις, με τον περσινό νικητή Kris Meeke (Citroen C3 WRC) να θέλει να επιστρέψει δυναμικά στο πρωτάθλημα, τους τοπικούς Esapekka Lappi, Juho Hanninen (Toyota Yaris WRC) και Teemu Suninen (Ford Fiesta WRC) να θέλουν να αποδείξουν την αξία τους μπροστά στους συμπατριώτες τους και τον Hayden Paddon (Hyundai i20 WRC) να θεωρεί το Ράλλυ Φινλανδίας τον αγαπημένο του αγώνα.

25 ειδικές διαδρομές για όλα τα γούστα περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του αγώνα σε μια χώρα που την περίοδο αυτή του χρόνου ο ήλιος ξεχνάει να δύσει! Η πρώτη από αυτές διεξάγεται την Πέμπτη το απόγευμα και ελπίζουμε να απολαύσουμε επί τρεις ημέρες ανταγωνισμό και θέαμα!

Από Harris