Οι Αργεντίνοι αγαπάνε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και το δείχνουν με κάθε τρόπο στις ειδικές διαδρομές του αγώνα της πατρίδας τους. Και φέτος αναμένεται να συγκεντρωθούν κατά χιλιάδες στα βουνά γύρω από την Cordoba για να παρακολουθήσουν τους αστέρες του WRC στις 18 ειδικές διαδρομές του ράλλυ. Στην Αργεντινή στα τέλη του Απρίλη έχουν φθινόπωρο, με τον καιρό να παίζει τον δικό του ρόλο, αφού μια ενδεχόμενη βροχή, που δεν είναι απίθανη τις ημέρες του αγώνα, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες.

Ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος της βαθμολογίας Sebastien Ogier (Ford Fiesta WRC) δεν έχει κερδίσει ποτέ στη χώρα του tango και του ποδοσφαίρου, και θα προσπαθήσει να το κάνει φέτος πρώτη φορά, έχοντας να αντιμετωπίσει ισχυρότατο ανταγωνισμό.

Ο διεκδικητής του τίτλου Thierry Neuville (Hyundai i20 WRC) κατά πρώτο λόγο, αλλά και οι οδηγοί της Toyota Ott Tanak και Jari-Matti Latvala θα διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη, ενώ και ο Kris Meeke δείχνει ακόμα διψασμένος για επιτυχίες με τη Citroen C3 WRC αναβαθμισμένη σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες.

Με κάθε πρόγνωση για τον νικητή παρακινδυνευμένη, ελπίζουμε να απολαύσουμε έναν όμορφο αγώνα!

Κείμενο: Νίκος Τσακνιάς

Από Harris