Άντεξε στην πίεση των αντιπάλων του και διεκδικητών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ ο Dani Sordo και διατηρεί ευρύ προβάδισμα μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου σκέλους του Ράλλυ Σαρδηνίας!

Οι Sebastien Ogier (Toyota Yaris WRC) και Thierry Neuville (Hyundai i20 WRC) εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση για να καλύψουν τη διαφορά από τον Ισπανό πρωτοπόρο, με τον Sordo να μένει ψύχραιμος και να διατηρεί ένα προβάδισμα 27 δευτερολέπτων από τον 6ακις Παγκόσμιο Πρωταθλητή που κέρδισε τις 4 από τις 6 ειδικές του Σαββάτου.

Οι Ogier και Neuville, που τους χωρίζει μόλις 1,5 δευτερόλεπτο, φαίνεται ότι θα αρκεστούν στην μεταξύ τους μάχη στις ειδικές της Κυριακής έχοντας πάντα στο μυαλό και τους βαθμούς για το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Πίσω τους ο Elfyn Evans (Toyota Yaris WRC) ανέβηκε στην 4η θέση ξεπερνώντας τον Teemu Suninen (Ford Fiesta WRC) που δεν μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των πρώτων. Ο Βρετανός με αυτή τη θέση διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας οπότε θα οδηγήσει συντηρητικά στο τελευταίο σκέλος χωρίς να πιέσει και να ρισκάρει οτιδήποτε, περιμένοντας να επωφεληθεί από τις μάχες της κορυφής.

Έκτος ανέβηκε ο Ott Tanak (Hyundai i20 WRC) εκμεταλλευόμενος και την εγκατάλειψη του Gus Greensmith (Ford Fiesta WRC), ενώ την ίδια τύχη με τον Βρετανό είχε και ο Kalle Rovanpera (Toyota Yaris) βγαίνοντας από το δρόμο και τραυματίζοντας το αγωνιστικό του.

Η τελευταία ημέρα του Ράλλυ Σαρδηνίας περιλαμβάνει 42 χιλιόμετρα και 4 ειδικές διαδρομές  στις περίφημες τοποθεσίες στα βόρεια του νησιού δίπλα στη θάλασσα!

Αποτελέσματα δεύτερου σκέλους:

Από Harris