GRally

Ειδήσεις από αγώνες ράλλυ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Νέα του WRC

WRC 2021- 01. Rallye Monte Carlo- day 3- Το …κράνος θα κρίνει την έκβαση του αγώνα!

Ένα λυμένο κράνος, αυτό του πρωταθλητή Sebastien Ogier (Toyota Yaris WRC) στην δεύτερη ειδική του Σαββάτου θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα την έκβαση του αποτελέσματος του Rallye Monte Carlo. O Γάλλος υπέπεσε σε σφάλμα αφού ξέχασε να το δέσει, όπως ορίζουν οι κανονισμοί, και μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η απόφαση των υπευθύνων που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον νικητή.

(ΥΓ. Η ποινή για τον Γάλλο ήταν τελικά μόλις 400 Ευρώ και ο πίνακας των αποτελεσμάτων έμεινε ως είχε)

Ο 7κις παγκόσμιος πέρασε στις ειδικές του Σαββάτου φυσιολογικά στην κορυφή της κατάταξης, αφού στις μικτές συνθήκες του Μόντε φαίνεται πως δεν έχει αντίπαλο, με τον Elfyn Evans 13 δευτερόλεπτα πίσω του και έτοιμο να εκμεταλλευτεί το όποιο στραβοπάτημα, αγωνιστικό ή μη.

Το 1-2-3 για την Toyota συμπληρώνει o Kalle Rovanpera, με τον νεαρό να κρατάει στα 7 δευτερόλεπτα πίσω του τον Thierry Neuville (Hyundai i20 WRC) που είναι σαφώς βελτιωμένος μέρα με την ημέρα κερδίζοντας μάλιστα και μια ειδική.

Την πρώτη 6αδα συμπληρώνουν οι Dani Sordo (Hyundai i20 WRC) και Takamoto Katsuta (Toyota Yaris WRC) με τον Ισπανό να απογοητεύει με τις επιδόσεις του και τον Ιάπωνα να πραγματοποιεί την καλύτερη του εμφάνιση με το Yaris WRC.

Eκτός συνέχειας έμεινε ο Ott Tanak (Hyundai i20 WRC) ο οποίος είχε δύο κλαταρίσματα στο αγωνιστικό του, κουβαλούσε όμως μόνο μία ρεζέρβα. Αν και κατάφερε να φτάσει στο ενδιάμεσο service της ημέρας δεν θα συνεχίσει αφού οι κανονισμοί δεν το επιτρέπουν.

Τα σπουδαία την Κυριακή, αναμένοντας την απόφαση των αγωνοδικών!

Αποτελέσματα 3ης ημέρας: