Με αντεπίθεση διαρκείας ο Sebastien Ogier (Toyota Yaris WRC) επέστρεψε στη μάχη της νίκης στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο. Ο Γάλλος Πρωταθλητής ήταν ο ταχύτερος της δεύτερης ημέρας κερδίζοντας τις 4 από τις 5 ειδικές που έλαβαν χώρα και θα βρισκόταν στην κορυφή αν δεν είχε κλατάρισμα που του κόστισε περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα.

Ο Ogier βρίσκεται πλέον σε απόσταση 7,4 δευτερολέπτων από τον πρωτοπόρο Elfyn Evans (Toyota Yaris WRC) που κάνει εξαιρετικό αγώνα. Ο Βρετανός κέρδισε μάλιστα και μια ειδική και δειχνει διατεθειμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

Με τις συνθήκες να μεταβάλλονται συνεχώς και τον πρωινό πάγο να δίνει τη θέση του σε βρεγμένο και λασπωμένο οδόστρωμα, με κοινό παρανομαστή τη μειωμένη πρόσφυση, κάθε αποτέλεσμα παραμένει πιθανό, με τον χθεσινο πρωτοπόρο Ott Tanak (Hyundai i20 WRC) να έχει υποχωρήσει στην τρίτη θέση της κατάταξης και να μη δείχνει ικανός να ακολουθήσει τον ρυθμό των Yaris.  Ο Εσθονός απέχει πλέον 25 δευτερόλεπτα από την κορυφή, γνωρίζει όμως πως ο αγώνας έχει πολύ «ψωμί» ακόμα.

Τέταρτος ακολουθεί ο Kalle Rovanpera και μια μικροέξοδος του νεαρού στο ξεκίνημα της 6ης ειδικής στέρησε το 1-2-3 από τα Toyota. Πίσω του ο Thierry Neuville (Hyundai i20 WRC) είναι φανερό ότι δεν έχει προσαρμοστεί 100% στη συνεργασία με τον νέο του συνοδηγό κι έχει χάσει την επαφή με το βάθρο, ενώ την 6αδα συμπληρώνει ο Dani Sordo (Hyundai i20 WRC) που μόλις στις τελευταίες ειδικές του σκέλους βρήκε τον καλό του εαυτό.

Το Ράλλυ Μόντε Κάρλο συνεχίζεται το Σάββατο με 3 ακόμα ειδικές διαδρομές μήκους 57 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Αποτελέσματα 2ης ημέρας:

Από Harris