Για να πετύχεις στόχους στη ζωή χρειάζεται και η τύχη… Τύχη την οποία δεν είχαν στο δεύτερο σκέλος του Ράλλυ Σαρδηνίας οι οδηγοί της Hyundai Ott Tanak και Dani Sordo που εγκατέλειψαν στις ειδικές του Σαββάτου. Ο Εσθονός αποχώρησε καταστρέφοντας την ανάρτηση του Hyundai i20 WRC χτυπώντας βράχο που συνάντησε στην αγωνιστική γραμμή όντας μέχρι εκείνη τη στιγμή άνετα στην πρώτη θέση, ενώ ο team-mate του λίγο αργότερα είχε τη στιγμή του μένοντας εκτός αγώνα από τη δεύτερη θέση που κατείχε.

Η τύχη λένε βοηθάει τους ισχυρούς κι ένας από αυτούς είναι ο 7κις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sebastien Ogier (Toyota Yaris WRC) που βρέθηκε στην πρώτη θέση μετά την εγκατάλειψη του Tanak και είναι πλέον αγκαλιά με ακόμα μία νίκη. Ο Γάλλος χτύπησε την ίδια πέτρα που κατέστρεψε τον αντίπαλο του, χωρίς όμως να πάθει κάποια ζημιά και βρέθηκε ανέλπιστα στην κορυφή, παρά το γεγονός ότι την πρώτη ημέρα καθάριζε το δρόμο.

Ο σταθερός Elfyn Evans (Toyota Yaris WRC) είναι δεύτερος, χωρίς να απειλεί τον ομόσταυλό του, ενώ δεν απειλείται και από τον τρίτο Thierry Neuville (Hyundai i20 WRC). Οι δυό τους δεν είναι ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις τους και την έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνάμεις τους ειδικά την πρώτη ημέρα, παρόλα αυτά οι θέσεις στο βάθρο θα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για αυτούς.

Θετικό αποτέλεσμα θα είναι και για τον Takamoto Katsuta (Toyota Yaris WRC) η τέταρτη θέση, όμως ο Ιάπωνας δεν είναι χαρούμενος με τον τρόπο που έρχεται αυτή, αφού όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί με WRCars εγκατέλειψαν!

Τέσσερις ειδικές διαδρομές και 46 αγωνιστικά χιλιόμετρα χωρίζουν τους οδηγούς της Toyota από έναν θρίαμβο, η φύση τους όμως είναι τέτοια που δεν επιτρέπει εφησυχασμούς.

Αποτελέσματα δεύτερου σκέλους:

Από Harris