Ο κύβος ερρίφθη! Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ η καρδιά των απανταχού φίλων των ράλλυ άρχισε να χτυπάει διαφορετικά. Μετά από σχεδόν 20 ημέρες αγωνίας, έντονων ζυμώσεων και ατέρμονων συζητήσεων σε social media και, κυρίως, σε κυβερνητικά γραφεία η απόφαση για την έδρα του αγώνα πάρθηκε. Λαμία!

Παραδοσιακό Ακρόπολις λοιπόν σε αγαπημένες ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας που «έχτισαν» τον χαρακτήρα του αγώνα και τον έκαναν τόσο ξεχωριστό στις καρδιές και τις συνειδήσεις των ανθρώπων που αγαπούν τα ράλλυ ανά την υφήλιο.

Το σημαντικό είναι πως ξαναέχουμε Ράλλυ Ακρόπολις στην Ελλάδα, original Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ μετά από 8 χρόνια απουσίας, κάτι που πραγματικά μας έχει λείψει.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των ειδικών διαδρομών θα ανακοινωθεί προσεχώς και είμαστε πλέον έτοιμοι για ασκήσεις επί χάρτου, ρίχνοντας παράλληλα κλεφτές ματιές στους δείκτες της πανδημίας, για να είμαστε σίγουροι ότι στις 9-12 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να το απολαύσουμε από κοντά!

 

Από Harris