Τι κι αν διεξάγεται στα μέσα του καλοκαιριού, τι κι αν διεξάγεται φθινόπωρο, το σούπερ θέαμα και ο συναγωνισμός δεν λείπουν ποτέ! Ένα υπερθέαμα που παρακολουθούν όσοι βρίσκονται στις ειδικές της Σκανδιναβίας, αλλά και όλοι εμείς που παρακολουθούμε τον αγώνα από τις οθόνες μας με κομμένη την ανάσα.

Οι μνηστήρες για τη νίκη πολλοί και το απέδειξαν από την πρώτη ημέρα οδηγώντας τέρμα γκάζι! Ταχύτερος του σκέλους ο Craig Breen (Hyundai i20 WRC) που πέρασε τον ομόσταβλό του Ott Tanak μόλις στην τελευταία απογευματινή ειδική της ημέρας. Κι αν σε κάποιους φαίνεται έκπληξη, να θυμίσουμε ότι ο Breen είναι ιδιαίτερα ικανός στους γρήγορους αγώνες και δεν θα αργήσει η ώρα που θα κερδίσει αγώνα στο WRC! Θα είναι στη Φινλανδία; Δεν βιαζόμαστε αφού ο συναγωνισμός είναι εντονότατος!

Τόσο ο Ott Tanak, όσο και οι οδηγοί της Toyota Elfyn Evans, Esapekka Lappi και Kalle Rovanpera βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον Ιρλανδό και έχουν όλοι τους ισχυρό κίνητρο να πιέσουν μέχρι τέλους. Αρκετά πιο πίσω, οι Thierry Neuville (Hyundai i20 WRC) και Sebastien Ogier (Toyota Yaris WRC) δεν έχουν βλέψεις για τη νίκη, με τον Γάλλο να βλέπει περισσότερο τους βαθμούς του τερματισμού για την κατάκτηση του τίτλου.

Η μάχη αναμένεται συγκλονιστική μέχρι τέλους κι αναμένουμε το Σάββατο των 150 αγωνιστικών χιλιομέτρων και κάποιες από τις καλύτερες ειδικές του κόσμου όπως η Paijala και η Kakaristo!

 Αποτελέσματα 10υ σκέλους:

Από Harris