Στη μνήμη του αδικοχαμένου Craig Breen διεξάγεται στο τέλος της εβδομάδας το Ράλλυ Κροατίας.

Το κλίμα στην κροατική πρωτεύουσα, που αποτελεί το κέντρο του αγώνα, δεν μπορεί παρά να είναι βαρύ, με πολλές εκδηλώσεις να έχουν προγραμματιστεί τόσο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, όσο και από την Hyundai Motorsport ως φόρος τιμής προς τον Ιρλανδό.

Οι κορεάτες αποφάσισαν τελικά να λάβουν μέρος στον αγώνα μετά από διεξοδικές συζητήσεις με την οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και τον συνοδηγό του, αφού άλλωστε αύτη θα ήταν και η επιθυμία του Craig Breen.

Το Ράλλυ Κροατίας αποτελείται από 20 στενές, ασφάλτινες ειδικές διαδρομές σε δασικούς δρόμους γύρω από το Zagreb, με χαρακτηριστικό τους τις ανωμαλίες του οδοστρώματος αλλά και τις πολλές “μπούκες” που θα γεμίσουν χώματα και λάσπες τον δρόμο. Ο καιρός το τριήμερο αναμένεται καλός, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν υγρασίες και γλιστερά κομμάτια στον αγώνα.

Αν και το αγωνιστικό μέρος τέτοιες ημέρες περνάει σε δεύτερη μοίρα, ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος και να ακουστεί στο podium o ο εθνικός ύμνος της πατρίδας του μεγάλου απόντα του Ράλλυ Κροατίας.

Καλό αγώνα σε όλους!

Από Harris