Άκρως ενδιαφέρον ήταν και το δεύτερο σκέλος του Ράλλυ Κροατίας με το προβάδισμα να αλλάζει και πάλι αρκετές φορές χέρια. Ο Thierry Neuville (Hyundai i20 Rally1) ήταν αυτός που ξύπνησε καλύτερα κερδίζοντας τις πρωινές ειδικές, όμως ο Elfyn Evans (Toyota Yaris Rally1) αντεπιτέθηκε στην πρώτη απογευματινή και πήρε εκ νέου το προβάδισμα. O Βέλγος όμως ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη ανακτώντας τα ηνία του αγώνα και τερματίζοντας το δεύτερο σκέλος στην πρώτη θέση, πετυχαίνοντας τον στόχο του που ήταν οι βαθμοί.

Εκεί καταντήσαμε…Να θεωρούμε νικητή αυτόν που ολοκλήρωσε πρώτος το δεύτερο σκέλος, αφού με το νέο βαθμολογικό σύστημα του WRC αυτός παίρνει και τους περισσότερους βαθμούς.

Ο πολυπρωταθλητής Sebastien Ogier (Toyota Yaris Rally1) ένειμε θεατής στη μάχη των δύο αφού δεν κατάφερε ποτέ να ακολουθήσει το ρυθμό τους, και είναι αυτός που πλέον μπορεί να επιτεθεί στο τελευταίο σκέλος αφού δεν τον ενδιαφέρουν οι βαθμοί του πρωταθλήματος.

Στις υπόλοιπες θέσεις της κατάταξης δεν είχαμε αλλαγές, με τους Ott Tanak (Hyundai i20 Rally1) και Adrien Fourmaux (Ford Puma Rally1) να ακολουθούν από απόσταση, και τον Takamoto Katsuta (Toyota Yaris Rally1) να συμπληρώνει την πρώτη εξάδα. Πίσω τους οι Andreas Mikkelsen (Hyundai i20 Rally1) και Greg Munster (Ford Puma Rally1), θα διεκδικήσουν πλέον το κάτι παραπάνω στο τρίτο σκέλος που ξεκινούν όλοι από το μηδέν.

Στη δεύτερη κατηγορία παραμένει μπροστά ο Nikolay Gryazin, με τον ομόσταβλο του στην ομάδα της Citroen Yohan Rossel να χάνει προσωρινά έδαφος από κλατάρισμα, όμως να επιστρέφει στο κυνήγι του Ρώσου.

Το τελευταίο σκέλος του Ράλλυ Κροατίας μοιράζει διαφορετικούς βαθμούς και το ενδιαφέρον αναπτερώνεται!

Αποτελέσματα 2ου σκέλους:

Από Harris